A közgazdászprofesszor szerint túlmentünk azon a határon, ahonnan vissza lehetne térni a “helyes útra”. A kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat, miközben a 21. században nyitott, szolidáris, a világot megértő társadalomra lenne szükség – nyilatkozta Inotai András közgazdászprofesszor a 168 óra ma megjelent számában. Hozzátette: nem ismer olyan magyar kormányt, beleértve az ötvenes évek első felében működőket sem, amelyekben ilyen mértékben dominált volna a bunkóság. Inotai elmondta: szerinte már nem csak szellemi, de bizonyos értelemben fizikai népirtás is folyik Magyarországon. Egyre több embert üldöz külföldre a rendszer, miközben a feszültségeket egyelőre elrejti, hogy látszólag pörög a magyar gazdaság, de mivel a növekedés főleg külső forrásokra támaszkodik, nem pedig a javuló versenyképességre, ezért ez bármikor megroppanhat – hangsúlyozta.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"...a gyűlöletnek mindig van aktuális tárgya, ami bármikor változhat, és ha elég mélyen van elültetve, akkor a megmételyezett társadalom automatikusan fogja keresni a gyűlölet következő tárgyát."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Yoda69: @Desischado: hvg.hu/itthon/20180830_A_vilag_masodik_neofasisztaja_Orban_Roger_Waters_oroszorszagi_koncertjen
Most ki fogja kiütni az első téglát a "szellemi" falból, ki fogja átvágatni, lebontani a szögesdrótot?
"Jó" hírünk a világban. Amíg az edda-ról és mandoki ról szinte senki sem hallott addig Waters és a Pink Floyd legendák, rock ikonok...
Rockxy
"A kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat..."
Az ellenzék is!
Yoda69
@Rockxy: Mivel? Az ellenzeknek a hangjat se hallani, foleg miota a Hirteve ujra remhirteve lett.

@Shikari: A fideSS illegitim. Csalassal nyerte a valasztosakat.
Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: vicces vagy ma is :)
Ha nem lennél, ki kéne találni.
...habár, ha nem lennél, a halál sem akarna kitalálni.
Te még fideszes mércével mérve is segg buta vagy.
Eladott Ország
A parlament egy cirkusz. A kormány sötét bunkók és gyakorló elmebetegek gyűjtőhelye. A lopás, de már a rablás is kormányprogram. A korrupció természetes állapot. A civil szféra haldoklik, a társadalom normális része igyekszik kivonulni a politikából. Aki nem fut elég gyorsan, azt megtalálják ezek a sötét, gyűlölködő barmok. Most még csak kommentben, de bármikor eljöhet az az idő, amikor fizikailag, a valóságban is elszabadulnak ezek az indulatok. A történelemben nem egy példa van erre. Minden aljas bűnözőnek, aki hatalomra került, megvolt ez a bázisa. Ugyanaz, ami nálunk is a felszínre bugyogott. Most még rendelkezésre áll az a szelep, amelyik le tudja vezetni a feszültséget. El lehet menni egy másik országba, ahol normális életet tud biztosítani az ember a családjának. De mindenki nem mehet el, mindenki nem tud, de nem is akar elmenni. Pedig az is megoldás lenne. Írországban megtörtént, meg is fizette az ország az árát, de tanult is belőle. Igazán akkor fog ez az erkölcsi rombolás, ez a feneketlenül ostoba, gyűlölködő fekália a felszínre törni, amikor valamiért széthullik ez a velejéig romlott, aljas rendszer.
Rockxy
@Yoda69: Nemcsak tévé van.
A FB-n látom a hatást mindkét oldalról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.