A 312 oldalas anyag nem politizál, szakmai alapon készült. Elveiben modern, de radikális átalakítást nem hoz a magyar oktatásba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A bombakészítést eddig se a kémiaórán tanulták. Arra ott az internet.
A többi pedig hiányozni fog az alapműveltségből és az életben.
Commenter
@namihami: A többi pedig hiányozni fog az alapműveltségből és az életben. De a fidesz szintű "alapműveltség" az menni fog.
namihami
@Commenter: Kapálni és a hétvégi bérezésnél három keresztet tenni. Mi kellhet még ? A végén még elkezd gondolkodni az a réteg is (60 alatt), aki MÉG itthon van. Aki gondolkodott, azok nagyrésze már nincs is itthon. Legfeljebb a szülőket jön majd haza meglátogatni, amíg még élnek. Az unokák pedig már most is a skype-nemzedék. Aztán vége.
Mint a családi és baráti körömben már többen is. A legkisebbek már csak nyomokban emlékeznek a magyar szavakra. Ami persze a szülők szégyene IS.
Commenter
@namihami: Mint a családi és baráti körömben már többen is. Az enyémben is. És nem jönnek vissza többé, meg is értem. Már német állampolgárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.