Zacher Gábor elmondta a véleményét a magyar egészségügyről.

Ma a Honvédkórházban a minimum feltételekhez képest 60 százaléknyi dolgozó van

– mondta Zacher Gábor, aki a PwC Outlook rendezvények keretében beszélgetett Kadarkai Endrével, akinek Facebook-oldalán jelent meg a beszélgetés.

A Honvédkórházban frissen felmondott Zacher többek között azt is mondta, hogy csak akkor fog megjavulni a magyar egészségügy, ha bedől a rendszer, ehhez most közel vagyunk, de azt is kijelentette, hogy

Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik.

Kadarkai Endre szombat délben azonban azt írta a Facebookjára, hogy a beszélgetésről készült felvételt Zacher Gábor kérésére a PwC eltávolította a YouTube csatornájáról.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kadarkai Endre – hivatalos

(24.hu)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Két helyzetben tudom megmagyarázni ZG döntését - az egyik, ha nem igaz az állítása, a másik, ha megfenyegették mondjuk életveszélyesen...Mindenki saját tapasztalata szerint mérlegelje, hogy az "egyik" eset áll-e fenn...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Klubtag: Az volt életem legboldogabb napja, úgy éreztem, visszafordíthatatlanul nagyszerű dolog történt, mostantól az idők végezetéig a világ szabad és boldog oldalán élünk. Döbbenten nézem a visszafordulást."
www.youtube.com/watch?v=NxMv9hB8PVM
lampa laz
@Klubtag: "A balhék, a forradalmak, a nagy bukások előtt pár nappal általában az áll a napilapokban, hogy „semmi”, zene szól a bálteremben, aztán beüt a mennykő."
Így legyen..
Eriksson
@lampa laz: Hidd el, hogy Sándor Mária hitelét vesztette, amikor politikai pártok mellé állt. Másrészt miért pont Gyurcsány mellé, aki semmiképpen sem tudta volna előrevinni az ügyet, csak a maga politikai hasznát akarta kivenni belőle.
Ebből pedig senki sem kér.
lampa laz
@Eriksson: ok., de a hatalmon lévők sem oldották meg a problémát, sőt hisz ez a cikk is erről szól.
Eriksson
@lampa laz: Csak arról beszéltem, hogy miért lehetetlenült el Sándor Mária, miért nem álltak mellé az eü. dolgozók.

Mint ahogy balfelől semmiben sem lehet egyetérteni a kormánnyal, úgy azok sem igyekeznek ugrálni az ellenzék füttyögésének. Ez pontosan így volt az előző kormányok esetében is, azért nem halad előre semmi sem.
Talán érdemes lenne Ungár Péter javaslatát átgondolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.