A tatai rendőrök befejezték a 22 éves férfival szemben folytatott nyomozást.

Egy szomódi fiatalember nagyon sokak napját elrontotta egy áprilisi szombat délutánján

Rablás bűntett, rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 22 éves szomódi férfi ellen. A gyanúsított 2018. április 17-én délután egy szomódi kocsmánál inzultálta a vendégeket. Egyiküket megütötte, majd amikor a sértett távozott az italozóból, a gyanúsított követte őt. Bement a sértett után a közeli dohányboltba, aminek berúgta az ajtaját, majd elvette a férfi pultra kihelyezett pénzét. Amikor a sértett visszakövetelte a pénzét, a gyanúsított megfenyegette őt. Ezután visszatért a kocsmába, ahol tovább zaklatta az ott lévő vendégeket, majd szétrúgta a terasz lépcsőjének fakorlátját és az italozó mellett lévő szemetest is megrongálta.

A vendégek egyike feljelentést tett a rendőrségen. A tatai rendőrök ezt követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit. M. Péter gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette a bíróság pedig április 19-én elrendelte előzetes letartóztatását.

A Tatai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@papa.49: Már miért lenne? Neki jogai vannak.
papa.49
@Eriksson: Mert gondolom ő nem strandon barnult le ennyire )))))))))
Eriksson
@papa.49: Mintha nálam is ilyen gondolat motoszkálna... :)))
simmering73
Nevezzük most csak egyszerűen Lákátos Vinetúnak.
ittott
@simmering73: bocs. én tudom, hogy Vine-Toi
human
Javaslom neki mondja azt, hogy hangos és egyértelmű véleményét akarta kifejezni abban a témában, hogy nem szeretne a városában illegális migráncsokat látni. Egyből felmentik minden vádpont alól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.