A budapesti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben három román és két magyar állampolgár külföldön elkövetett bűncselekményből származó autókat értékesített.

Lopott autók orgazdái várnak a vádemelésre

A budapesti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben három román és két magyar állampolgár külföldön elkövetett bűncselekményből származó autókat értékesített.

A rendőrök 2016 októberében Érden és Százhalombattán – a Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztályának munkatársai jelzése alapján – lefoglaltak öt autót, amelyek külföldön elkövetett bűncselekményekből származtak. A szakértő a vizsgálat során megállapította, hogy – egy autó kivételével – a járművek alvázszámát meghamisították. A rendőrök a nyomozás során Budapesten és Érden lefoglaltak további két autót, amelyeknek az egyedi azonosítójelét szintén meghamisították.

A nyomozók az ügyben három román és két magyar férfit hallgattak ki gyanúsítottként üzletszerűen elkövetett orgazdaság bűntett miatt. A lefoglalt járművek eredeti tulajdonosai később visszakapták az autóikat.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Amíg lószar van, addig van veréb is ! Az internet, a facebook autós oldalai tele vannak alkatrészek eladásával, ezeket kínálják, sokszor csak pislogok, hogy hogyan lehet majdnem minden ennek - annak a manusnak ! Tele vannak az ilyen - olyan autók alkatrészeinek a hirdetéseivel ! Talán nem ártana ellenőrizni ezeket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok