Jelentős béremelést ígért kedd reggel az intézmény sürgősségi centrumában dolgozó sürgősségi szakorvosoknak és szakorvosoknak a Honvédkórház vezetése. Azt remélik, így megáll a felmondási hullám és sikerül normalizálni az összeomlás előtt álló osztály működését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez a kétszeres fizetés elindíthatja a többi területen is a felmondási hullámot, he ezzel akarja a kormány megoldani a létszámhiányt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Nocsak. Van a honvédségnek pénze, csak meg kell csavargatni a nagylábujjukat. A rengeteg katonai kiadásaik mellett úgy gondolom, az orvosfizetés a legkisebb tétel.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Messziről nézzük a régiós béreket, a románok is mindjárt utolérnek.
görbetükör
Jajistenem, de fukarok. Ígérhettek volna tízszeres bért is, az sem kerül semmibe!
36
A nyugati államokban is a szakszervezetek és a munkavállalók "taposták" ki a fizetések emelését. Magyarországon is el kellett már kezdeni ezt az alku folyamatot.
Eladott Ország
@36: Csak olyan szakszervezeti vezetőkkel mint Cser Ágnes, Gaskó István meg a 6 milliós függönyügy és e cetera, továbbá Galló Istvánné és társaival, a soha semmiből semmit nem tanuló szakszervezeti vezetőkkel a munkavállalók nem mennek semmire.
csipetke
Ehhez képest a sürgősségi műtősei 80-100 ezer ft-al kevesebb fizetést kaptak most.A többi osztályról nincs infóm,de valamiért olyan érzésem van,mintha azt akarná valaki,hogy dőljön össze az egészségügy,de legalábbis a Honvéd...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.