Erről a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára beszélt a Reuters hírügynökségnek adott, szerdán megjelent interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Csak a népnek nem elkötelezett híve!
Nessy
Ők mindig másnak az "elkötelezett hívei", ahol éppen vannak, vagy aki éppen meghívja őket. Most speciel a kirgízeknek. Továbbá Putyinnak, Erdogánnak etc.
RonaGyuri
persze ha az ő pillanatnyi agyrémeiket támogatja! =))
kereső
Mi van? Hazugság verseny indult a fideszben és a kormányban? Na ,hölgyek-urak belehúzni! Ez igy smafu.
Commenter
@kereső: rottyona vannak. Ja legalább annyira elkötelezett tagja mint anno a liberális akárminek. Értem én hogy fstk mert Weber is gyors kihátrálásban van, tehát ezt be kellett ugatni a Reutersnek és a világnak, hogy ők is megértsék. Ez a vonat elment aranyapa. Kifújt a migráncsozás és a pávatánc. Az unió kelet felé nyitásával szerintem ne erőlködjetek, húzzatok biskekbe, mert jön a rohadt nagy unijós gyomros és saller. Akkora, hogy térden csúsztok ki azunijóból stop sorosostúl.
dr. prédikátor
Hehehe! A fityfasz elkötelezett híve az Uniós pénznek! Amig az jön és lehet lopni belőle addig odaadó híve is marad!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.