Mély hallgatásba burkolózott minden illetékes tisztségviselő, amikor a 24.hu arról kérdezte őket, hogy honnan teremtettek elő szinte egyik pillanatról a másikra pluszforrásokat a Honvédkórház számára. Sem a kórház sajtóosztálya, sem a fenntartó Honvédelmi Minisztérium, sem az egészségügyért felelős Emberi Erőforrások Minisztériuma nem volt hajlandó a lapnak elárulni, hogy honnan, miként sikerült alig néhány óra leforgása alatt két lélegeztetőgépet és négy betegőrző monitort keríteni kórháznak? A lap forrásai szerint ilyen rövid idő alatt képtelenség beszerezni új gépeket és azt is nehezen hinnék el, hogy egy raktárban porosodtak volna. Abból pedig hír lett volna, ha egy másik kórházból szállítják el a gépeket.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikk utolso mondata egy naiv kerdes:

"Ha tehát volt pénz béremelésre, akkor az eddig miért nem történt meg?"

Azert , te kis csacsika ujsagiro, mert EZ A NER SZERVES RESZE , ebbol all az egesz rendszeruk.
Egymas utan hozni a megszorito intezkedeseket, es amikor ugy nez ki, hogy a nep elkezdene morgolodni, vagy eppen a vegso osszeomlas remkepe is felmerul, akkor gyorsan bedobni a vesztartalekot, vagy eppen visszakozni.
Internetado, vasarnapi boltzar, olimpiai nevezes... Mind-mind emberi elmet probalgato huzas - a vereseg lattan gyors visszatancolas.
De mar nem sokaig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@papa.49: én a napokban használtam egy olyan egeret ami nem akart egy pontra mutatni.
azzal is el lehetett ilyen hibát követni, már ki is dobtam.
karma1
@papa.49: Oda se neki, Papus, legalabb a lelki beked meglehet, hogy Magaddal joba vagy,...:o))) A bajok mindig ott kezdodnek, hogyha mar Magaddal is veszekszel...:o))))
Nekem is szokott ugralni az oldal, plane amikor nagyon sok hsz van mar a cikk alatt, es ilyenkor becsuszik egy-egy lajk valamelyik trollnak...
(Arra, hogy sajat magunkat is lehet lajkolni mar regen rajott a halfarok meg a tobbi troll, nezd meg, mindegyikuknek van lajkja, DE CSAK EGY!!! Hogy megse nezzenek ki olyan maganyosan a hulyesegukkel)...:o)))
papa.49
@Sámannus: Nem az egér a rossz hanem az oldal...
papa.49
@karma1: Engem az idegesít hogy ugrál, már megfigyeltem, ha nagyon sokan reagálunk hasonlóan egy témára akkor jön elő ez, innen egyenes a következtetés nem nálunk van az oka, hanem a ,,központban,, !!!
Sokszor úgy kell figyelni mire válaszolt valaki mert képes az oldal akár 10 hsz. arrébb megállni !!!
Először megjelenik a hsz. aztán le, fel szalad majd egészen máshol áll meg, és ez csak ITT VAN másutt nem fordul elő, kis kibaszás a mondanivalónk miatt !!!
papa.49
@Sámannus: Még az előzőhöz én laptokról írok, és ha nem az egeret, hanem a beépítettet használom ugyanez a helyzet, de csak itt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.