A Kisalföld információi szerint a közelmúltban távozott a győri Rába Hotel összes pincére, ezért a szálloda földszintjén működő Belga söröző nem is fogad most külső vendégeket. A szállóban lakók ellátását beugró emberek segítségével tudják csak megoldani. A lap szerint eddig is ismert volt a probléma, hogy a határ túloldalán jóval többet lehet keresni, és a környéken több étterem és bolt is kénytelen volt bezárni a munkaerőhiány miatt. Most azonban Győr legnagyobb szállodáját érte utol a munkaerőhiány, amikor nemrég az összes pincér felmondott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Európai bért kéne fizetni, igaz azt meg nehéz kitermelni ...
Dr plágium
@papa.49: Szerintem ki lehet termelni.
Csak mindenki a gyors és nagy haszonra utazik.
A pincéreket megértem, mert a borravalóból nem lehet megélni. Főleg hogy már a számlába is beszámolják (amit a dolgozóknak kellene megkapni), de ebben kételkedem.
papa.49
@Dr plágium: Lehet én nem voltam vendéglátós soha, igaz egyszer megpróbáltam egy húsboltot, meg egy vágóhidat üzemeltetni, de mivel nincs kereskedői vénám az üzlettársam jól átvert, még annak is örültem, hogy csont nélkül kitudtam szállni a buliból ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.