Orbán Ráhel és Tiborcz István második gyermekéről eddig csak azt lehetett tudni, hogy hétfő reggel született, a neméről még nem írt az eseményről elsőként tudomást szerző Blikk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Végre rájöttem, mi Magyarország valódi államformája. Lábszag. A lábszag virulens. A lábszag öröklődik, generációról generációra érik, mélyül, sűrűsödik, mint a jóféle óbor. Apu még csak egy félanalfabéta taplóként kezdte, aztán az izzadt-olajos kezeslábasból átült a luxus terepjáróba. Minden nap másikba, mert egy igazi tahó azt hiszi, az olyan arisztokratikus dolog. Az utódok már igényesebbek, jólfésült szektavezér, oszloplábú, kurta szoknyás divatdiktátor, neo-bundeszliga-frizurás élete párja oldalán habzsolja az örökséget. Mert az jár neki, bele született. A lábszagba. A nagyfater még susogós melegítőben tolja az arisztokráciát, a saját erőből siker két lábon járó szobra ő. A família nemesi címerén két tányér velős pacal között egy kupac szotyola látható, libafos-zöld mezőben. Büszke népség. Van mire. Született félázsiai nemes mindahány. Az új, degeneráció örökölte az ősöktől a szívószerveket és kifejlesztett sajátot is. A másoderesztésnek már nem elég a szotyi zsebből, az alacsonyabban álló nyakába köpve, az már nem buli. Ő már színarany, címeres kanállal akarja falni a rántott beluga kaviárt. Eltartott kisujjal, mert az úgy elegáns. Neki már kell a márványoroszlán a kandallópárkányra, a düftinrózsa nem elég a faragott ebédlőasztal közepére, ő már jachtot akar a kertbe ipszilonnal, delfines medencét a spájzba, milliós topogót a lúdtalpára. A lábszag mutálódik, elveszíti a farkát, ami a petesejtig hajtotta. Befészkelődik és elkezd osztódni, egyre nagyobb, egyre dagadtabb, egyre mohóbb lesz. És egyre büdösebb. Végül országot vesz magának, hogy legyen hová lerakni a petéit. Nincs ellene oltóanyag, se gyógyszer. Egy módon lehet megszabadulni tőle. Szappan, fertőtlenítőszer, tiszta víz. Fejet kell mosni. Ki kell húzni az (asztal) lába alól a könyvet. Fellapozni. Olvasni. Tanulni. Megérteni. Agyoncsapni vele. Vagy meg kell tanulni visszatartani a levegőt. Olyan százhúsz évig. static.propeller.hu/images/bigpicture/313/3130617/ujmemek7_normal.jpg
CsipkeRózsa
"Anna Adél születésével 7:2-re nőtt a női túlsúly az Orbán-családban: a feleség, Lévai Anikó, a négy lány és három lányunoka mellett csak Gáspár fia bír a miniszterelnökön kívül 1-essel kezdődő azonosítóval a famíliában."

Szerintem 8:2
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Ezek százlábúak lesznek, amilyen étvágyuk van a közösre.
" Tekerd Gazsi, tekerj még, még nem végeztünk! Tekeri a fene, ezek a fényre jönnek!"
Edmond Dantes
@CsipkeRózsa: Hamarosan komoly TAO támogatást fog kapni a női foci is.A jövő csapata épül,a belső hármas már adott.
Eladott Ország
@Edmond Dantes: Így intenzívebben, több lábon állva lehet lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.