A Nézőpont Intézet azt javasolja: ezentúl automatikusan a bankszámlákra utalják át a nyugAz intézet a Pénzügyminisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a piaci szféra képviselőinek részvételével tartott konferencián ismertette gazdaságfehérítési terveit - számolt be róla a zoom.hu. A szakértők szerint a gazdaságfehéryítés legfontosabb eszköze az elektronikus pénzügyi szolágltatások minél szélesebb körű alkalmazása lehetne - belátható ugyanis, hogy ha a pénzmozgás nyomon követhető, bármilyen visszaélésre nyilvánvalóan jóval kevesebb lehetőség nyílik.díjakat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Azok a nyugdíjasoknak ahol már csak postás autó viszi ki azok melyik bankba kaphatnák a nyugdíjukat. Már a 2000 lelkes településeken is sok helyen nincs semmilyen bank. Ja mert a nyugdíjasok a nagy korrupciósak. Tőlük fog kifehéredni a gazdaság.
Mondom Palkovicsnak agyára megy a miniszterség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hát ez mindent visz. Melyik nyugdíjas anyóka feketézik?! Azt a kis 50-60 000-et veszi fel, és nem adózik belőle az orbán klánnak, hallatlan! Derék nyugdíjasaink, feketéznek, feltétlenül a körmükre kell nézni! Milyen már az, hogy orbán, mészáros, vayna meg a többi nem tud ebből is lopni?! Nem elég az, hogy ők lopnak még a nyugdíjasoknak kell az a nyamvadt kis nyugdíj, ahelyett hogy orbánéknak adóznának belőle? Hallatlan, ezt sürgősen korrigálni kell! Hogy sz@rnátok sünt!
Klubtag
@CsipkeRózsa: ..."A kormány kiszámíthatósággal és bizalommal segíti a bankrendszer működését, és elkötelezett a bankadó további csökkentése mellett, amely 2017-ben a bankrendszer egészét tekintve 20 milliárd forinttal mérséklődik – mondta Varga Mihály az OTP Bank éves rendes közgyűlésén."
"Adócsökkentés helyett a 2018-as tervekben szereplő 327 milliárd forint helyett jövőre már 365 milliárd forintot szedne be a kormány a pénzügyi szektort érintő négy nagy különadóból (pénzügyi szervezetek különadója vagyis "bankadó", tranzakciós illeték, biztosítási adó és baleseti adó)" Ennyit a szavahihetőségről...
Közvetve úgyis a lakosságtól szedik be, fiataltól idősektől egyaránt. Jelen esetben nem a bankokra kell haragudni, hanem - sok évtizede a pénzintézetekkel szemben meglévő ellenszenv mögé bújó - az Orbán kormányra.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 05:11

Miért volna "álca mögé bújás"? Embere válogatja, és az, hogy hol él. Aki Izraelben ő, néphez tartozó is és a vallása is zsidó. Aki olyan országban él, ahol a zsidóság kisebbséget alkot, ott ők választhatják hivatalosan is a kisebbséget, és a vallásuk is zsidó, aki nem akarja, hogy kisebbséghez sorolja magát, ő csak vallásnak tartja. Aki olyan országban él, ahol nincs hivatalosan kisebbség, ott többnyire csak a vallása lehet zsidó.

Nem egyes ember változtatgat, tehát nem kaméleon.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:56

A vallás és a származás kifejezése összemosódik, szinte ugyanazt jelenti. A zsidóüldözésnél sem tettek kivételt a kettő között. Valaki vagy zsidó, vagy nem zsidó, Izraelben azt is elfogadnák, ha valaki betért zsidó.
CsipkeRózsa
@Shikari: Hiába próbálkozol, ott elég, ha a vallásod zsidó, ezt nevezik származásnak is. Nem apartheid!

Próbáld ki, térj be a zsidó vallásba, befogadnak téged, mint zsidót, akármilyen a származásod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Azt senki sem tudja úgy igazolni, hiszen elég, ha a vallása zsidó, az származásnak is vehető. Mondtam, próbáld ki.

Egy betért nő gyermeke is zsidónak minősül, aki az anya betérése után megszületik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.