A választások előtti utolsó Medián-felméréshez képest mintegy 7 százalékot esett a Fidesz támogatottsága az összes megkérdezett körében. Ezzel párhuzamosan ennyit nőt a bizonytalanok aránya, olvasható a legfrissebb HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Lesz az még több is.Majd ha a fidesz szavazó 1 bitesek rájönnek,hogy a fidesz tulajdonképp csak hazudik.Legalábbis nekem nem rémlik egy alkalom se,amikor igazat mondtak.Hazudtak,loptak,csaltak,tönkretették az országot.Erre szerencsére egyre többen rájönnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Shikari: 9:50 Nincs honnan elsajátítani,mert ez az ország már csak nyomokban tartalmaz demokráciát.De emlékszem rá,hogy volt valamikor,sok-sok évvel ezelőtt...
tulipan
@Eriksson: Tudom, hogy Te utálod (jaj bcsi, itthon csak gyűlőlni szoktak!), de Ő legalább tesz is valanit!
Eriksson
@tulipan: Ha hiszed, ha nem, 2006-ban Gyurcsányra szavaztam, és örültem, hogy megnyerte a választást. Azóta megvilágosodtam.
És azóta nem voltam szavazni. De gyűlölni?
csipetke
@Shikari: 14:57 A demokráciához tartozik a jóléti társadalom,társadalmi igazságosság,népuralom,egyenjogúság,stb,stb.Javaslom,nézz utána a vikipédián a pontos meghatározásnak,a fidesz pont az ellenkezőjét műveli.Mindent bedarált,amit csak bírt,a médiákat,a bíróságokat,mindent,és mindenkit megvettek kilóra.Hát,ha neked ez a demokrácia,akkor sz@r lehet neked.
csipetke
@Shikari: Sajnos,rajtad még mindig ott a szemellenző.Nyugaton miért tettek volna le a jóléti társadalomról?Hasonlítsd össze a miénkkel.Ők nagyságrendekkel élnek jobban,nem véletlenül ment ki többszázezer magyar.És mi az,hogy bedarált?Abszolut a fidesztől függenek a bíróságok,és a média,tulajdonképp mindenbe beleszólást akarnak,pl az MTA kutatói munkájába,az a helyiség,ahol nem fideszes vezetés van,kevesebb pénzt kap,és lehetne még sorolni,de semmi értelme.Erre már tényleg ne válaszolj,meddő vita.Te így látod,én meg nagyon másképp.
Yoda69
@fideszes gyökér: Tedd idezojelbe a magyarokat! Ezek a ber-trollok tobbsegeben hataron kivuli idegen szivuek, akik fillerekert meg az anyjukat is eladnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.