Gulyás Gergely miniszter majdnem kimondta, hogy Orbán ajándékot kapott, majd aztán gyorsan korrigált juttatásra. De szerinte semmi törvényellenes nem volt ebben. Hollik István szerda este az ATV-ben azzal érvelt, a repülő Orbán nélkül is felszállt volna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Olyan elképesztően primitív és suttyó a kommunikációjuk, hogy az már szinte mesébe illő.
Szomorú, hogy ez kell embereknek, ezt zabálják. Elég ha önmagukat adják, semmi púder.
Igaz szellemi mélyszegény @Shikari: ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Na basszus, ezentúl mindenki ingyen utazhat vonaton, hiszen a vonat utasok nélkül is menetrendszerűen indul.

Buszon,...
Villamoson,..
Repülőn,..
Hajón, kompon,...
Moziba,...
Aki Én
Olyan elképesztően primitív és suttyó a kommunikációjuk, hogy az már szinte mesébe illő.
Szomorú, hogy ez kell embereknek, ezt zabálják. Elég ha önmagukat adják, semmi púder.
Igaz szellemi mélyszegény @Shikari: ?
Aki Én
@Peller Anikó: Ja. Tulajdonképpen a kenyeret is elhozhatom ingyen, hiszen már úgyis megsütötték.
Elképesztően buták ezek, elletve azok akik ezt a primitív és ellentmondásos szöveget kajálják.
komolyan mondom, elszomorító :(
Eladott Ország
Azt gondoltam eddig, hogy a kormánynak nevezett képződmény tagjai korrupt gecik, lopnak mint a franc. Holott meg nem! Marhára nem erről van itt szó. Ezt Hollik Istvántól tudom, hogy áldja meg őt a jóisten mind a két kezével. Hollik lerántotta a leplet, levette a szememről a hályogot. Hollik egy valóságos Hályogkovács Zoltán. Azt mondta ő a szájával, hogy semmi szemétség nem történt, amikor Első (Szent) Orbán Viktor Garancsi luxusrepülőjével cipelteti az izmos testét meccsekre, ide-oda, akárhova. Hanem az van (figyelem!), hogy az a repülő akkor is felszállt volna és akkor is oda ment volna, ahová, ha Orbán nem ül rajta. Annyi történt mindössze, hogy Orbán Viktor arra kóricált éppen, meglátta hogy ott egy üres hely, putty(in), leült. Láb mellé tette a tescós szatyrot (benne két párizsis zsömlével és egy flakon Sissy márkájú libazöld üdítőitallal százhúszért), bekapcsolta az övet és oda utazott, ahová a repülő amúgy is ment. Szóval ezek tényleg értünk gürcöltek éjt nappallá téve, mi meg kételkedtünk benne. Vagyishát én. Pedig megcsinálták! Kitört a kommunizmus! Mindenki igényei szerint jut hozzá a közös javakból ahhoz, ami kell neki. Én holnaptól nem veszek jegyet semmiféle járműre, az hétszentség. Megy az a busz nélkülem is? Megy. Oda megy, ahová megy nélkülem is? Oda. Akkor annyi a dolgom hogy leülök és utazom. Ez érvényes vonatra, metróra, villamosra, repülőre is. Bemegyek az áruházba, hónom alá csapom a pufidzsekit, Dior cipedlit, toronyórát aranylánccal és kisétálok. Elkészültek volna ezek a cuccok nélkülem is? El hát. Ott lennének a boltban a polcon? Ott. Akkor meg? Naugye.
Aki Én
kolozsvaros.com/2018/09/27/valahol-megnyilt-a-kommunista-ner-bolt-csak-nekunk-meg-nem-mondtak-meg-hol/

Emberek! Ezek feltalálták a működő kommunizmust! Csak nekünk felejtettek el szólni. Nekem úgy dereng, az volt a koncepció ezzel a kommunizmusépítéssel, hogy amikor végre sikerül összerakni, akkor jön a jó világ. Nem fog kelleni pénz se, semmi se. Bemegy a polgár – vagy hát elvtárs – a boltba, rábök arra, amire szüksége van, a boltos becsomagolja, ő meg hazaviszi.

Valahol megnyílt a kommunista NER bolt, csak nekünk még nem mondták meg, hol. Oda besétált Garancsi, rámutatott egy repcsire, hazavitte. Meg besétál Mészáros Lölö, aztán hol egy luxusautóval, hol egy jachttal, hol egy focicsapattal, egy szigettel a hóna alatt távozik. Mikor mire van szüksége.

Szóval ezek tényleg értünk gürcöltek éjt nappallá téve, mi meg kételkedtünk benne.
Hellcat
Innentől nem veszek BKK bérletet...a buszok amúgy is mennének nélkülem is.
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: orbán százmilliárdokkal támogatja a fidesz propaganda sajtót, hogy az butítson, félrevezessen, korrupt ügyeket elhallgasson.
És ő közpénzből teszi!!!
Ráadásul az említett ügy VALÓS!!! Vagyis nem kellett kitalálni :)

Aludj egyet, fáradtnak tűnsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.