A nagy értékű tőkeemeléseknek és akvizícióknak köszönhetően 2018 első félévében olyan „A” kategóriás irodaházak kerültek az Appeninn tulajdonába, mint az Andrássy 59. Palace, az Andrássy 105. Office Building és az Ü48 Corner Office Center.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mi van azzal, aki a HAVERNAK és ISTENNEK lábai elé járul a annyi IQ-val, amellyel a jó ég megáldotta.és azt sem tugya mije van!
.
Valójában a Nemzethy Vagyonkezelő mit tehet mást, ha odaszól a MAGASSÁGOS, hogy mikénem ha VONA a 0,5%-ra zsugorodott nemzeti vagyon-KÁBÓL, nem kímélve még a VILÁGÖRÖKSÉG részét sem, annak tükrében, fényében, sötétségében, hogy egy "gondolati", ELKÖVETÉS miatt, egy kapavágás nem követve el
.
----- Sukoró-ügy: letöltendő börtönre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egykori vezetőit
www.delmagyar.hu/belfold_hirek/sukoro-ugy_letoltendo_bortonre_iteltek_a_magyar_nemzeti_vagyonkezelo_egykori_vezetoit/2521927/
..

De aszt más AKINEK a JÓISTEN, és a MINDEN HATÓ baráttya! Az ÜFÉNYESSÉGÜK territóriuma szent, és sérthetetlen, mert nem jött el mindenkinek a Kánaán, amikor a BŐSÉG KOSARÁBÓL MINDENKI EGYARÁNT VEHET, a cucchoz "csak" a NER-lovagoknak van be-, kijárásuk, mert a "falusi gyerek" kiharcolta POFAKARATÉVAL, övé az ország magának, és ha jut a CINKOSTÁRSAK is KIVEHETIK a részüket, oszt pofa be, roló le!!!
.
Lőrinc barátról még annyit, hogy Varga György polgármestert PASSZRA VERTE a két jóbarát, oszt a HAVER lemondotta a felcsúti TRÓNBITORLÓT, nehogy má eköjön számunyi a hozzá vándoroltatott nemzeti cuccal!
Eladott Ország
Nincsenek már elégedetlenkedő ezrek, sőt még százak sem, nincs már igazmondó juhász, sem Ferenczi Krisztina, aki megpróbálja lerántani a leplet a lopásokról, hazugságokról. Maradt a kamerába belevigyorgó és minden, a vagyonosodását firtató kérdésre felháborodó Mészáros Lőrinc. Miközben az ország gázszerelője felvásárolja a Balatont, a mátrai erőművet és desszertnek az összes vidéki lapot, addig mindenki teli szájjal nevet a mutatványon. Az igazságszolgáltatás összes résztvevője kussol, miközben jól tudják mi folyik az országban. Megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, miközben asszisztálnak a fél ország kirablásához. Mészáros Lőrinc úgy lopja a közvagyont a szemünk előtt, hogy mi nem tehetünk semmit. Havonta, a munkáltatói bérünkből levonva támogatjuk az ország kifosztását, miközben az állam megkötötte a kezünket. Gondoljunk csak Szentesi Kálmánra, aki visszakérte adóját, mert megelégelte, hogy azt nem a törvényileg előírtak szerint költi el a kormány. Szentesiből azonnal gyanúsított lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.