Kitört a belharc a Jobbikban. Sneider Tamásék eldöntötték, hogy szorosra fűzik a viszonyt az LMP-vel. Volner János erre azt mondta az Indexnek, nem hagyja, hogy egy oszló hullával összefogjon a Jobbik, átvenné a pártot, elnök akar lenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kripton: 13:11 Jóvanna! Beszélgettünk, vagy nem?
kripton
@Eriksson: Milyen pártban? A Jobbik egy béna kacsa. Már csak hápogni tud. Szerinted hányan fognak rájuk szavazni?
Eriksson
@kripton: Tudom én? Biztos vannak még akik személyek miatt maradnak. Szerintem.
kripton
@Shikari: Dehogynem! Volt már rá példa töbsször is. Csak ahhoz az kell, hogy észhez térjenek az összelenzékiek. Ami máshol marha egyszerű, de nálunk nem, mert magyarok vagyunk. Ahogy mondják Nyugaton, kaotikus nemzet.
kripton
Addig tényleg nincs. De szerencsére a helyzet egyre rosszabb. Tehát van remény!

A migráns ügy addig rendeződik (vagy így, vagy úgy), minden falunak, háztömbnek lesz már stadionja, ezért magyarokozós varázsige hatástalan lesz, és láthatóvá válik, hogy a király meztelenül köpködi s szotyoládét.
Eriksson
Ha a Jobbik meg az LMP összeállnak, vajon ki lesz a m.elnökjelölt Vona meg Szél után? Lesz-e egyáltalán köztük olyan fajsúlyos vezér, aki ezt a posztot felvállalhatná?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.