A kizárt Volner Facebookon ment neki Sneider Tamásnak, a pártnál közben visszahívták a regionális igazgatót és etikai eljárás indult a szekszárdi elnök ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Volnerék azzal szúrták el, hogy a Vonaféle bárkivel való összefekvést komolyan vették, így a hitelük a minimumra csökkent, viszont ezek a Sneiderék még az árnyékukat sem érik meg, ugyanis ők már össze is feküdtek...
Eladott Ország
Volner valójában nem egy lehetséges LMP-Jobbik összefogás miatt akart rendkívüli tisztújítást, hanem azért, mert nem vezethette a párt EP-listáját a 2019-es EP választáson. Az ember kétféleképpen lehet gazdag: lehet sok pénze vagy lehet sok barátja. De nem lehet a kettő egyszerre. Marx mondta, hogy a lét határozza meg a tudatot, én meg azt mondom: ma az anyagi lét határozza meg a tudatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.