„A DK nem hagyja, hogy a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!” A Gyurcsány-párt ezúttal a nyugdíjprémiumok kapcsán indította be a sorosozás szintű propagandát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na, na DK-val együtt az összes KORMÁNYON LÉVŐ PÁR-tocska mulasztása, v mije az, hogy
.
------- 62-es szovjet egyezmény alapján még mindig jár nekik a magyar nyugdíj? 9288-an kapják
.
www.szon.hu/62-es-szovjet-egyezmeny-alapjan-meg-mindig-jar-nekik-a-magyar-nyugdij-9288-an-kapjak/3017459
.
""""Nyíregyháza – Az 1962 decemberében szignózott, majd 1963 júliusában hatályba lépett egyezmény a mai napig érvényes, habár a Szovjetunió 1991-ben megszűnt. A ma már több mint fél évszázados megállapodás értelmében Oroszország és Ukrajna állampolgárai (amennyiben hazájukban lemondanak nyugdíjukról, s egy lakcímkártya kiváltása után határainkon belül telepednek le) jogot formálhatnak a magyar ellátásra..
.
Ki tudja, ha azok nem, hogy vajon HÁNY-ni való még kiknek pengetünk le a REGNÁLÓ PÁRTOK hibájából, mulasztásából bármilyen módon becézett járandóságot.
.
Az tudvalévő, hogy ARRA NEM VETEMEDETT a fityiszen kívül egyik rezsim semarra, hogy VOKSSZERZÉS CÉLJÁBÓL plusz, határon túl MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT ajándékozva még SZAVAZATI JOGOT "is" ajándékozott saját HATALMÁNAK megtartása céljából még azoknak is akik "csak" ugatják a magyar nyelvet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.