A Transparency International tanulmánya szerint sokkal olcsóbban is finanszírozhatta volna magát az állam, semmi szükség nem volt a Rogánék által kitalált programra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a cím egy kicsit pontatlan: IS!! Mármint, hogy a 21 milliárdon túl, még azt a 60-at is mi fizetjük vissza kamatoltúl!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Aki Én: Nem képezheti vita tárgyát, BŰNÖZŐK !!!
RonaGyuri
a cím egy kicsit pontatlan: IS!! Mármint, hogy a 21 milliárdon túl, még azt a 60-at is mi fizetjük vissza kamatoltúl!!! =))
karma1
B@assza meg : NEM AZ ALLAM BUKOTT, hanem a magyar adofizetok!!! Ezt vesse mindenki jol az agya'ba: roganek lenyultak a fejenkenti 300 000 eurot, es most, hogy az elso 437 kotveny visszafizetese aktualissa valt, szetteszik a kezuket (hiszen a love mar regesregen elosztva az oligarchak, meszaros meg tiborcz kozott), es - mivel olyan torvenyt raktak be az Alapkatyvaszba - az adofizetokikel fizettetik vissza a kotvenyek erteket, + kamat + hozamot,.
Na, akkor ki is a hazaarulo?
Nana', hogy nem akarnak belelepni a korrupcioellenes ugyeszseg letrehozasaba, mert azonnal mehetne mindenki egyenesen a bortonbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.