Magasabb szintre kell emelni a török-magyar gazdasági kapcsolatokat – mondta Recep Tayyip Erdogan, Törökország elnöke a magyar-török üzleti fórumon kedden Budapesten.

Erdogan: magasabb szintre kell emelni a török-magyar gazdasági kapcsolatokat

Recep Tayyip Erdogan török elnök beszédet mond a Magyar Nemzeti Kereskedőház magyar-török üzleti fórumán a Budapest Marriott Hotelben 2018. október 9-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

A Magyar Nemzeti Kereskedőház által szervezett üzleti fórumon Recep Tayyip Erdogan megnyitójában hangsúlyozta, hogy erősek a kapcsolatok a két ország között.

A török államfő köszönetet mondott a magyar népnek, hogy a közös történelmi örökséget törődéssel ápolja.

Hozzátette, hogy a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatoknak magasabb szintre kell fejlődniük, a baráti kapcsolatokra építve. Ehhez minden támogatást megadnak – jelezte.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Valahogy nem érzem a ,,közös történelmi örökséget,, csak azt látom, hogy ez a Gangesz származék a hazámat mindenkinek eladná ha tehetné !!!
tudode
A török több száz éves uralom alatt észrevették, hogy Magyarország geotermikus NAGYHATALOM, hiszen még az öt gyógyfürdőből még mindegyik gyógyhatását élvezhetik akár az által IDEPOTTYANTOK utódok is:
.
termalonline.hu/termal-hirek/torokfurdok-magyarorszagon-van-mibol-valogatni
.
Ezzel szemben MI MARAD a mai URALOM UTÁN: fenntarthatatlan betonteknők, amelynek az árából HASZNOSÍTHATTÁK volna egy részét annak, amelyből VALÓJÁBAN VILÁGHATALOM vagyunk
.
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20060218magyarorszag.html.
.
Ehelyett a másik "hernyóval" szövetkezve még az UNOKÁINK is nyögni fogják annak a nyügét, aki között NYITOGATJA, csukogatja a NYILÁSZÁ-RÓKÁKAT!
.
Mert megy a SAJÁT SAJÁTSÁGOSAN működő vállon felüli izéje után!
Klubtag
No most aztán itt vagyunk Európa legnagyobb "migráns-simogató" politikusával a nyakunkon.
Most azért hőbörög, hogy a törökökkel milyen méltánytalanul bánnak az EU-s csatlakozási tárgyalások során. Csak nem azt szeretné, hogy ripsz-ropsz ráengedjenek kb. 60 millió muszlimot arra a bizonyos keresztény kultúrára???...magukkal vive a náluk dekkoló menekülteket is... Mit ígért a török ezért a szószólói szerepért Orbán Viktornak?
1541. augusztus 29. Szulejmán szultán csellel foglalta el Buda várát...
És most...Európa a cél???
Mi köze is ehhez Sorosnak?...az Orbán-Erdogan tandem sokkal veszélyesebb...
Helló Unio és Vatikán...ébresztő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.