A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága 01170/157/75-12/2018. körözési számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Bóni Sándor Imre, a 10 éves Bóni Róbert Viktor és a 2 éves Sándor Béla Ármándó eltűnése ügyében.

Eltűnt három testvérfiú, közöttük egy kétéves

A fiúk 2018. október 13-án egy fővárosi gyermekotthonból ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Bóni Sándor Imre körülbelül 164 centiméter magas és rövid fekete hajú fiú. Eltűnésekor fekete mellényt és fekete rövidnadrágot viselt.

Bóni Róbert Viktor körülbelül 150 centiméter magas és fekete hajú fiú. Eltűnésekor piros-kék kabátot és khaki színű nadrágot viselt.

Sándor Béla Ármándó eltűnésekor khaki színű kabátot és kék nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Sándor Béla Ármándó féltestvér lehet, mert a többi Bóni.
Remélem nem történt semmi rossz a kicsikkel.
Micike
Szegénykéim, lehet, hogy elmentek aput-anyut keresni maguknak. A nagyobbak már kamaszodnak, de a picike nagyon édes, remélem előkerülnek épségben, hidegek már az éjszakák.
Abban az "egy fővárosi gyermekotthon"-ban hogy felügyelnek a gyerekekre, hogy hárman, köztük egy csöppnyi két éves, csak úgy kisétálnak az "otthon"-ból.
Cicamama55
Pici gyerek is van köztük, én inkább azt tudom elképzelni, hogy kintről szervezték-segítették a szökésüket. Csak ne essen bajuk. @Micike: Maximálisan igazad van, a gyermekotthon dolgozói nagyot mulasztottak!
anima
Ezek már nem lesznek normálisak soha.
A középső ölni fog a két szélső, talán nem.
Egyelőre az van, hogy az ukrán maffiózók elrabolták őket, és eladták őket gazdag német papoknak.- szopni.

Rosszul hangzik, amit írok?
Szerintem is!
Egy normális világban nem írnék ilyeneket.
De ez egy nem normális világ.
F_Viktor
@anima: Tényleg nem normális Magyarországon a "világ", de komám, te sem vagy százas!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.