Különböző számadatok keringenek arról, hogy hány embert fog a kormány leépíteni a közszférában, de Gulyás Gergely 15-20 százalékos kijelentésénél többet..senki nem tud. A héten áttörés várható az ügyben, mégis megoszlanak a vélemények arról, hogy a szóban forgó 100 ezer ember hiányozni fog vagy sem az ágazatból – sőt van olyan szakszervezeti vezető, aki szerint már most is hiányzik ennyi ember.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem ez az alapvető kérdés

egyébként is unortodoxiában a racionalitás nem követeli meg, hogy átgondolt is legyen

Arról nem is beszélve, hogy az un. szakszervezeti mozgalmak véleményét sem igazán az átgondolt szakmai racionalitás szokta vezérelni.
Az atv.hu számol be arról, hogyan reagálnak ártunk és qurmányunk sokadszorra beharangozott – most százezres – leépítésről a közszférában. A szakszervezetek , a Vosz és a Gyosz vezetők apró részleteket (pl. az igencsak jogos minisztériumi vezetők elképesztő száma, ami bár sok gondot okoz, de volumene vonzataival együtt sem jelentős) fogalmaznak meg, de az igazi bajokat még csak nem is pedzegetik:
egyfelől; biztosak lehetünk benne, hogy az elbocsátások nem a csókosokat/pártkatonákat, hanem a szakember-gárdát fogják érinteni,
másfelől; nem várható, hogy a fejükhöz kapjanak és elismerjék az államigazgatási baromságaik – regionalitás leállítása, a megyei apparátusok megerősítése, a járási rendszer visszaállítása, etc ..- jelentős létszám-többletet okoztak, hogy az un. kormány-hivatalok létrehozása következményeiről ne is tegyünk említést! =))
Qqberci
@RonaGyuri: Hogy is mondta a Kiberiádában a Kvarclovag? "Gondolkodás níncs, enyém lesz a kincs!" De nem lett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.