“Harminc éve így megyek, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni” – mondta Orbán Viktor, amikor az ő magánrepülőzéséről kérdezték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az anyjapicsáját vitte Amerikába, BE SE LEHET VINNI ILYEN HÁZI KEDVENCET CSAK 2 HÉT KARANTÉN UTÁN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Én is olvastam reggel, de meg kell mondjam amit a Hadházy elmondott annak ismeretében amit ez a szakadt kurva tesz az ÁLLAT KÍNZÁS, nincs remény a javulásra, akkor ,,emberségesebb,, megkímélni a felesleges szenvedéstől azt az állatot, és elaltatni !!!
Tudom számodra ez most borzasztóan hangzik de hidd el ezt mondja a józan ész, nekem egy gyönyörű kaukázusi szukát kellett elaltatnom, mert vizes lett, és a nyár elején már nem tudott rajta segíteni az orvos sem, én fogtam a fejét, míg elment !!! Nekem is nagyon rossz volt !!!
Commenter
@papa.49: Tudom számodra ez most borzasztóan hangzik de hidd el ezt mondja a józan ész, nekem egy gyönyörű kaukázusi szukát kellett elaltatnom, mert vizes lett: én agyhártyagyulladásos kutyával és hashártyagyulladásos macskával jártam így. Ez nem tegnapelőtt volt, és mégis, az állatorvostudomány mai állása szerint is menthetetlenek voltak. Van amire nincs gyógymód. Milliós nagyságrendű lenne a transzplantáció, donor macskát is kell ám ahhoz találni, és Hadházy dr. ezt még nem is említette, csak a dializist. Mivel Himalaya macskának tűnik a cica a képről arra is lehet gyanakodni, hogy a most fellépő veseelégtelenséget beltenyészet okozta! Ez sem ritka a fajmacskáknál. Palliatív, tünetikezelést kaphat a cica a veseköveket állítólag még itthon kíműtötték, de mivel a vérteszt eredményei rosszak így itt nemcsak vesekőről, hanem krónikus veseelégtelenség áll fenn.
papa.49
@Commenter: Értelmes érző ember vajon kínozza feleslegesen azt a szerencsétlen állatot, szerintem nem !!!
Commenter
@papa.49: van az egésznek egy olyan stádiuma amikor még nem vagy hajlandó elengedni. Nem védeni akarom, egy cseppet sem, de ő itt tart még és eszébe sem jut hogy a cica mekkora fájdalmakat él át. Szerintem nem is fogja elengedni, mert azt is hiszi, hogy a pénze révén visszakaphatja a macska az egészséget is...
papa.49
@Commenter: Ebből csupán az látszik a számomra, hogy NEM EMBER !!!
Ilyenkor nincs kifogás, mert ő csak ragaszkodik a ,,tulajdonához,, pedig az is egy érző szenvedő élet, és szerintem senkinek nincs ahhoz joga, hogy akár egy állat felesleges szenvedését a saját kedve szerint megnyújtsa !!!
Commenter
@papa.49: erre találták ki az eutanáziát, vagy ha jobban tetszik kegyes halált. Mivel egy aprócska szervezet hatalmas adag mérget kap pillanatok alatt végez vele. De először nyugtatót és altatót kap így nincs is tudatánál.A cicának a szakember szerint is max. hetei (jó esetben hónapjai) lehetnek hátra. Félek és sajnálom hogy hosszú szenvedés után fog bekövetkezni a szomorú és elkerülhetetlen végkifejlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.