“Harminc éve így megyek, jövő héten is így megyek, azután is így fogok menni” – mondta Orbán Viktor, amikor az ő magánrepülőzéséről kérdezték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az anyjapicsáját vitte Amerikába, BE SE LEHET VINNI ILYEN HÁZI KEDVENCET CSAK 2 HÉT KARANTÉN UTÁN !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
aga ezért raciztátok m,i az én beküldésmet! =))

Háziállat és a repkedés

Egy bulvárhír kapcsán jött a megvilágosodás

Azt írja a derék matyar média, hogy Tímea asszony kénytelen volt kölcsönkérni a férje magán-gépét, mert sürgős orvosi segítségre volt szüksége. Pontosabban a macskájának és a dolog úgy áll – persze az is lehet, nem akart kavarást a magyar egészségügy új terveibe =)) -, hogy LA-ben jobban bízik az orvosokban. Ebben az is szempont lehet, hogy ott nem csak konzulátus, hanem főkonzulátus van. Hiába no a macskáknak jó dolguk van, a szegény magyar nuggereknek Miamiban meg kell elégedniük egy alkonzulátussal!
Nos a dologban persze van sokkal érdekesebb; a repülés, pontosabban a magán-gépen repülgetés és a házállatok viszonya.
Lehet túlzás – de nem vagyok állatszakértő -, de úgy vélem az öleb is hasonló kategória. Még akkor is, ha nem egyértelmű a ki, kinek a mije! =))
csipetke
Ha soha többet nem hallanánk erről az aranyásó,parazita,biodíszlet némberről,nem hullatnánk könnyeket,viszont az ilyen hírek azért dühítőek,mert azon a pénzen röpköd,amit a vén dagadt hörcsög a kaszinói után nem fizetett.Túl sok ilyen élősködő van a nép nyakán,a fidesz nagyrészt ilyenekből áll.Ja,és a macskát ha itthon nem tudták meggyógyítani,Amerikában sem fogják.
Eriksson
@Horizont: Nem kellene cikizned Vajnatimeát, mert valószínűleg a macskája egy méregdrága egyed, melyért semmilyen áldozat nem sok. Másodsorban pedig igenis egy érző szívű ifjú hölgy, mert meg is teszi ezt az állatka egészségéért, bármennyibe kerüljön is.
papa.49
Az anyjapicsáját vitte Amerikába, BE SE LEHET VINNI ILYEN HÁZI KEDVENCET CSAK 2 HÉT KARANTÉN UTÁN !!!
papa.49
@Horizont: Ha a szörcsögő vén majomtól elveszik a kaszinókat is, nem fog magán repülőzni ez a repedt sarkú sem !!!
magyarbakancs
Nem lehetne magángép után húzatni mint egy zászlót.?
Ez a magán gép olyan felkapott lett mostanában.
Nekem is van kicsi papírból van de az enyém.
Eriksson
@Horizont: Őszintén bevallom neked, hogy először tettem egy vigyort az írásom végére. Aztán újraolvastam. Aztán töröltem.
Gondoltam, enélkül is tudod, mit akarok mondani.
Eriksson
@Horizont: Nem szoktam a hatalom mellett szólni, csupán a magam véleményét mondom. Ha véletlenül egybeesik a kettő, az csak a véletlen műve lehet.
"A szarkazmus azt jelenti, hogy a beszélő szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása, vicctől, humortól mentesen."
Commenter
@Horizont: 30 éve így megy...remélem újabb 30 évig már nem fog, sőt a hatalomból fog repülni.
Commenter
@RonaGyuri: én is beküldtem azt is kiszűrték a szeretlek. mo is hozta a hírt...
Commenter
@papa.49: ő ebben is kivétel. Súlyos beteg a macska, de nincs karantén. Ez igen!
Peller Anikó
@Commenter: a macskák egyenlőek, de vannak egyenlőbbek.

Meg aztán idő van bőven, addig majd vár az a tetű magángép (lopott pénzből a köztulajdon jellegével elkóborolt reppentyű).
Commenter
@Peller Anikó: ha valóban olyan súlyos beteg a macska akkor hogy bírta ki a repülőutat? Egy beteg nagyon szervezet ilyen hosszú repülőutat nehezen bír(na) ki. Itt már a kormányhoz köthető macskák is magángéppel repülnek. Az embereknek marad a MÁV pld.
SystemError
@Shikari: Na mennyire kell nyalnotok nézzük. Mi a véleményed erről a qrváról? Csak úgy, hogy főnitek látni fogja! :)
sokanvagyunk
Szerintem meg Andy beteges macskájáról van szó. :D
papa.49
@Commenter: Kérdés hol vitte a macskáját ???
Mert ha az amire gondolok annak nincs karantén ))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: vesebeteg a macska állítólag.
papa.49
@Commenter: a 11.30 ra Azt a képet akárhol pl. a földön is felvehették, nem látni hogy 12 ezer méter magasan lenne a gép !!!
A másik Mexicóból nem engednek semmilyen állatot be nem hogy beteg macskát Európából !!! Még egy az Izabella utcai állat klinikán is tudnak operálni, mondjuk cölöp fejet átültetni azt nem !!!
Ez a rüfke csak polgár pukkasztás végett csinálja ezeket a képeket !!!
Olyan ez mint a ,,fánkozó, meg a ,,gyémánt bolt, vagy a szüleinek a ,,szőlőbirtoka,, !!!
papa.49
Az említett klinikán nekünk egy francia tacskót műtöttek meg, és gyógyították meg, igaz nem most hanem 1987. ben @Commenter:
Commenter
@papa.49: @ csipkerózsának egymásik topicban ezt írtam: a rossz hír az, hogy a vesebeteg állatért sajnos valószínűleg Amerikában sem tudnak többet tenni az állatorvosok, csak tüneti kezelést, vagy transzplantációt kaphat ha mindkét vese érintett. Hosszú távon csak szervátültetés segíthet.A magyar állatorvosok voltak a legjobbak. Egészen eddig a kis macskareptetésig. Semjén szarvast röptet, Tímea macskát. Csak kicsit más formában de az adófizetők pénzén."
Szerintem több ez mint polgárpukkasztás. A polgárpukkasztás kapcsán mindig is Mária Antónia híres "akkor egyenek kalácsot, ha nincs kenyér" mondása jut eszembe. Hogy is végezte a francia királyné?
papa.49
@Commenter: Ezzel senki nem fogja bepiszkolni a kezét, ez abban a pillanatban elhal mint a visszhang, mikor borul a bili a télapónak !!!
Commenter
@papa.49: Vajnáné eddig az Állatorvostudományi klinikáján kezeltette a macskát. Korábban az én egyik macskám sérvét egy kicsi budapesti klinikán műtötték meg, megmentve vele az állatot. Most @Mirabilis ajánlott egy klinikát és egy öreg cicát viszek oda...
Commenter
@papa.49: nem engedték beküldeni, és csak ma reggel olvastam ezt a posztot de Hadházy Ákosnál aki nem csak politikus hanem kiváló állatorvos is megerősítette amit itt többen így én is írtak: sajnos vesebetegség esetén jelenleg sehol a világon az állapotán hosszú távon javító (ergo életmentő) kezelést nem kaphat:
www.facebook.com/hadhazyakos/posts/1715894798521356
papa.49
@Commenter: Én is olvastam reggel, de meg kell mondjam amit a Hadházy elmondott annak ismeretében amit ez a szakadt kurva tesz az ÁLLAT KÍNZÁS, nincs remény a javulásra, akkor ,,emberségesebb,, megkímélni a felesleges szenvedéstől azt az állatot, és elaltatni !!!
Tudom számodra ez most borzasztóan hangzik de hidd el ezt mondja a józan ész, nekem egy gyönyörű kaukázusi szukát kellett elaltatnom, mert vizes lett, és a nyár elején már nem tudott rajta segíteni az orvos sem, én fogtam a fejét, míg elment !!! Nekem is nagyon rossz volt !!!
Commenter
@papa.49: Tudom számodra ez most borzasztóan hangzik de hidd el ezt mondja a józan ész, nekem egy gyönyörű kaukázusi szukát kellett elaltatnom, mert vizes lett: én agyhártyagyulladásos kutyával és hashártyagyulladásos macskával jártam így. Ez nem tegnapelőtt volt, és mégis, az állatorvostudomány mai állása szerint is menthetetlenek voltak. Van amire nincs gyógymód. Milliós nagyságrendű lenne a transzplantáció, donor macskát is kell ám ahhoz találni, és Hadházy dr. ezt még nem is említette, csak a dializist. Mivel Himalaya macskának tűnik a cica a képről arra is lehet gyanakodni, hogy a most fellépő veseelégtelenséget beltenyészet okozta! Ez sem ritka a fajmacskáknál. Palliatív, tünetikezelést kaphat a cica a veseköveket állítólag még itthon kíműtötték, de mivel a vérteszt eredményei rosszak így itt nemcsak vesekőről, hanem krónikus veseelégtelenség áll fenn.
papa.49
@Commenter: Értelmes érző ember vajon kínozza feleslegesen azt a szerencsétlen állatot, szerintem nem !!!
Commenter
@papa.49: van az egésznek egy olyan stádiuma amikor még nem vagy hajlandó elengedni. Nem védeni akarom, egy cseppet sem, de ő itt tart még és eszébe sem jut hogy a cica mekkora fájdalmakat él át. Szerintem nem is fogja elengedni, mert azt is hiszi, hogy a pénze révén visszakaphatja a macska az egészséget is...
papa.49
@Commenter: Ebből csupán az látszik a számomra, hogy NEM EMBER !!!
Ilyenkor nincs kifogás, mert ő csak ragaszkodik a ,,tulajdonához,, pedig az is egy érző szenvedő élet, és szerintem senkinek nincs ahhoz joga, hogy akár egy állat felesleges szenvedését a saját kedve szerint megnyújtsa !!!
Commenter
@papa.49: erre találták ki az eutanáziát, vagy ha jobban tetszik kegyes halált. Mivel egy aprócska szervezet hatalmas adag mérget kap pillanatok alatt végez vele. De először nyugtatót és altatót kap így nincs is tudatánál.A cicának a szakember szerint is max. hetei (jó esetben hónapjai) lehetnek hátra. Félek és sajnálom hogy hosszú szenvedés után fog bekövetkezni a szomorú és elkerülhetetlen végkifejlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.