A Lapzártában Demeter Márta lukra futásáról is szó volt. Amatőr, meggondolatlan cselekedet volt Demeter Márta részéről érzékeny adatokat kiszivárogtatva azt állítani, hogy a miniszterelnök lánya utazott a Honvédség gépén, holott mint utólag kiderült, nem Orbán Viktor, hanem egy százados kislányáról van szó, akit jogszerűen szállított a katonai repülő – értettek egyet a Lapzárta vendégei szerdán.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Eposzi jelző

a reconquistált (rém)HÍR TV nagyon belehúzott

Az az igazság – lehet egyedül vagyok vele -, hogy a mai matyar rögvalóságban már a műsor címe sem hangzik valami túl jól: Lapzárta, de ezt most hagyjuk!
Tegnap este a műsorban „Amatőr, meggondolatlan cselekedet volt Demeter Márta részéről érzékeny adatokat kiszivárogtatva azt állítani, hogy a miniszterelnök lánya utazott a Honvédség gépén, holott mint utólag kiderült, nem Orbán Viktor, hanem egy százados kislányáról van szó, akit jogszerűen szállított a katonai repülő – értettek egyet a Lapzárta vendégei szerdán.”. Ami mint tudjuk afféle vélemény, kezdve a miért is érzékeny az adat, egészen odáig, hogy miért is volt jogszerű. Most azt hagyjuk, hogy ártunk és qurmányunk propagandája baklövéseit hallgatva azért ez a személycsere sem valami biztos állítás!
Megfelelő olvasatban a derék Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa véleménye „Repülős Márti nem nagyon mérte fel a helyzetet, amikor bedobta ezt a sztorit, azaz Orbán Flóra repülését” még helytálló is lehetne. Persze ami a nem mérte fel a helyzetet része, a repülős „eposzi” jelző ettől a tolvaj bandától több mint pofátlan! =))
Apropó eposzi jelző; egy időben én is szerettem osztogatni. Pl. a beájulós Jocó, aki az ATV-n vesztette el az eszméletét. A szó szoros értelmében és átvitt értelemben is. Aki manapság mind a HÍR, mind az ECHO TV kedvenc bazáriját adja. Olyan udvari bolond szerűségnek tartják, de ő csak simán idétlen.
karma1
@RonaGyuri: Mar ertem, hogy miert olyanok a beirasok a 24.hu aljan a kommenteknel, amilyenek... Maximalisan orban-seggnyalok, szoval nem csodalom, hogy igy irtogattak Demetert... O egy alapos politikus, es no letere nagyon valoszinunek tartom, hogy nem olyan hulye, hogy egy 16 eves lanyt egy 2 evessel osszetevesszen, es ennek a 2 evesnek is pont orban legyen a csaladneve...
Egyszeruen csak veszelyes a szemelye, - valahogy ki kell ot irtani a kozeletbol... Nem mas ez, mint a futyisz uthengere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.