Kilakoltatásának tizenötödik évfordulóján egyszemélyes, utcai tüntetést szervezett egy kaposvári férfi, mert azóta sem tudja elfogadni, hogy bár jogszerűen, de szerinte méltánytalanul került utcára, és emiatt félresiklott az élete. A férfi a szülei halála után örökléssel jutott a házhoz még 1987-ben. Akkortájt nehéz fizikai munkát végzett, illetve betanított munkásként dolgozott. A bérét hét évig gyűjtögette ifjúsági takarékbetétben. Szinte mindent a házára költött: PB-gázos, cirko-gejzíres központi fűtést szereltetett be, szennyvízcsatorna bekötést csináltatott, a fürdőszobát felújította és új ajtókat vásárolt. Később egy magáncégnél dolgozott, ahol tartoztak neki a bérével. Meg volt győződve arról, hogy kifizetik neki a tartozást, ezért ugyanakkora összegű hitelt vett fel egy banktól. Azonban a munkaadója csődbe ment, ezért soha nem fizették ki neki a bértartozást.

Forrás: sonline.hu
Feltöltő: X-ray
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Szomorú történet. Illibsi országban nincs igazság. :(
1magyar
A curva anyjukat a törvényhozóknak, bezzeg a kilakoltatást törvényesen teszik de a megdolgozott munkabér kifizetését nem tudják behajtani törvényesen!!!???
1magyar
15 éve történt ki volt a hatalmasskodó kormánny??? Ezzel kellene Strasbourgig menni!
emerencia
"Meg volt győződve arról, hogy kifizetik neki a tartozást, ezért ugyanakkora összegű hitelt vett fel egy banktól. Azonban a munkaadója csődbe ment, ezért soha nem fizették ki neki a bértartozást."

Sajnálom ezt az embert és mindazokat akik optimistán fogják fel az életet és azt hisztik, hogyha igazuk van akkor nem kerülhetnek bajba. Pedig már a rendszerváltás azzal kezdődött, hogy pl. állami alkalmazottaknak lopták el a végkielégítését, ('91 hadsereg) és a profitszférában is számtalanszor előfordul, hogy a kétségbeesett emberen csak röhögnek, hogy "így jártál" és kész. Ezzel el van intézve az illető sorsa! Az orbáni illiberális rendszerben pedig már a pénzintézetből is elveszhet az ember megkuporgatott pénze némi állami segédlettel de a devizások közül is sokan azért vesztették el az otthonukat mert a hatalom szándékosan gyengítette le a forintot nem törődve a sok szerencsétlen emberrel. Egy kis egészséges kétkedés sosem árt mielőtt az ember felvesz egy hitelt, hiszen BÁRKI! (családdal vagy anélkül) pórul járhat úgy, hogy végképp ellehetetlenül az élete azért, hogy mások még gazdagabbak lehessenek. Így megy ez egy nem jogállamban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.