A magyarországi úthasználatból bruttó 1400 milliárd forint közvetlen költségvetési bevétel folyt be öt év alatt - mondta Bartal Tamás, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) vezérigazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarország nagyon gazdag ország. Van itt pénz dögivel. Az ember azt gondolhatná, hogy innentől jön a Kánaán, hiszen ilyen bődületes mértékű adó, járulék, hozzájárulás és ezer más címen szedett sarc, hitelfelvétel és támogatás már lehetőséget ad arra, hogy az állam szolgáltasson. Hát egy nagy francot!A pénz – rengeteg pénz – folyik szerteszét. Túlárazott beruházásokban tűnik el, felzabálja a korrupció. Stadionok, lőterek, kisvasutak, díszburkolatok, kamu tanösvények, felesleges szökőkutak, giga-játszóterek gyermek nélküli falvakban. Ez lesz a pénzünkből. És elméletileg határon túli magyarok támogatása, gyakorlatilag ott sem oda jut a pénz, ahová kellene, éppen úgy elkorrumpálják, mint határon belül. Az eredmény: végletesen elszegényedett lakosság, a tanulatlanság, nyomor újratermelődése, pusztuló falvak, hihetetlen számban külföldre menekülő fiatalok, fűtetlen iskolák, digitális és nem digitális analfabetizmus, leszakadás a régiótól, külföldi érdekeltségű, kevés hozzáadott értéket igénylő üzemek a hazai ipar fejlesztése helyett. Kiépülő új földesúri réteg, a tényleges fejlődést propagandával helyettesítő kormány, erőből, mindenki más nyakán taposó hatalom. A saját polgárait kifosztó, azokat ellenségnek beállító, tulajdon adófizetői ellen folyamatosan háborút hirdető egypártrendszer. Ez egy nagyon gazdag ország. Csak azok, akik ezt a gazdagságot megtermelik, azok szegényednek egyre. Nem tudom (bár gyanítom), hogy egy olyan ország lakói, ahol a befizetett adók és egyebek fejében az állam szolgáltat, a közpénz ellenőrzött és átlátható módon kerül elköltésre, a polgárok számonkérik a politikusokon a tetteiket és az indokolhatatlan gazdagodásokat, mit tennének a mi helyünkben. Valószínűleg elzavarnák őket a vérbe. Mi nem teszünk ilyet. Ezért vagyunk mi gazdagok. Vagyis…
kereső
A tavalyi 290 milliárd forint után idén 316 milliárd forint útdíjbevételre számítanak, és a várakozások szerint 2022-ben a 400 milliárd forintot is elérheti a NÚSZ bevétele, ami forrást biztosít a magyarországi utak felújítására, karbantartására, illetve új utak építésére – mondta a vezérigazgató.-és mennyit költöttek a befolyt útdijból az utak felújitására,karbantartására és útépitésre? A mérleg két oldala hibádzik vezérigazgató úr!
Eladott Ország
@kereső: Lassan már el sem tudunk jutni az autópályáig, az önkormányzati közútról.
Lassan járhatatlan az M1-es autópálya: Győrtől Pestig 163 db nagyméretű kátyú van.
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/jarhatatlan_az_m1_es_autopalya_gyortol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.