Egy családi ház a központja, nyilvánosan elérhető telefonszáma pedig egyáltalán nincs annak a nyírségi kft.-nek, amelyet az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. szerződtetett arra, hogy vegye át több százezer ügyfél díjfizetési ügyét. A megbízás szerint a Pepp and Cars Kft.-nek kell csinálnia valamit a kukaholding felhalmozódott szemétdíj-tartozásaival. A négyfős Pepp and Cars Kft. a Díjbeszedő Zrt.-vel közösen 7,6 milliárd forintos keretet nyert el az NHKV Zrt. 2017 végén kiírt közbeszerzésén. A kukaholding a maga 160 fős apparátusával és a Garancsi István üzlettársai által 700 millió forintért leszállított számlázási és nyilvántartási szoftverével képtelen volt úrrá lenni a helyzeten. Már fennállása első évében óriási kintlevőségeket halmozott fel. A díjbeszedés 2016-os központosítása miatt országszerte nagyot zuhant a fizetési hajlandóság. A számlázó szoftver sem működött igazán, ezért hónapokat, sőt volt, ahol több mint egy évet késett a csekk kiküldése

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@simmering73: Ujabb 7 es fel milliard vonult at maganzsebekbe, mikozben a lakossagon behajtjak az elmaradt tartozast egy egyenlo aranyban kivetett adoval.
Ki van ez talalva: ezt epitettek bele az alapkatyvaszba: ha egy kormanydontes hibasra sikeredik, akkor a kormany kivethet egyszeri adot, vagy bizonyos ideig kirohato adot, vagy veglegesen bevezetett adot, igy teljesen elharithat magarol MINDEN ugyben meghozott , a kormanynak nem kedvezo dontesert a felelosseget. Hat elmennek ezek a jo edesanyjukba, foleg ez a simlis sesztak, akinek sikerult ket csaladi hazba osszesen 700 vallalkozast bejegyezni, tulnyomoreszt ukranoknak.
karma1
@kereső: Es a "boldog karacsonyt" kivano idoszak is most jon,... Igazad van...:o((((
kereső
@karma1: És selmeczi szenatorasszony is elővették a naftalinból ismét,most a családokat "védi"!
Aki Én
Érdekes módon eltűntek a provokátorok, akik Gémesit okolják a helyzetért.
Azt persze nem gondolom, hogy megértették a cikket és elbújtak szégyenükben.
papa.49
A kukaholding a ,,BEHAJTÁSON,, gondolkodik, pedig csak IDŐBEN KI KELLETT VOLNA KÜLDENI AZOKAT A KIBASZOTT CSEKKET !!!
Na persze akkor mikor festették volna ki a körmüket ???
Az egészben az a legundorítóbb amíg nem nyúltak a mocskos mancsukkal bele a szemét szállításba, addig JÖTTEK A CSEKKEK IDŐBEN, ÉS ELVITTÉK A SZEMET IS IDŐBEN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.