Úgy vélik, a magyar kormány a kettős állampolgársági vita után az Ukrajnai magyar konzulátus helyett most már Kisvárdán adja át az új útleveleket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyarországi és külhoni magyarok kapcsolatában soha, senki nem okozott akkora károkat, mint a fidesz és a fidesz seggébe betagozódott, a külhoni magyarok érdekeit régen leszaró külhoni magyar pártok. Az a leplezetlen mohóság, ahogy a magyar adófizetők pénzére lecsapnak ezek a külföldi szervezetek és az a cinikus, mocskos, leplezetlen pofátlanság, ahogy a kormánypárt két kézzel szórja a magyarországi magyarok pénzét és ezért cserébe nyíltan szavazatokat követel, egészen elképesztő. Ennek csak egy apró szelete Trócsányi pofátlan csúsztatása, (magyar és az olasz választási rendszer) de mégis valami olyasmi, amit el lehetne magyarázni a választópolgároknak. Mármint akkor, ha az ellenzéki pártok nem a seggük vakargatásával lennének elfoglalva. Tehát a külföldön élő olaszok külön képviselőket küldenek a Parlamentbe, nem pedig a belföldi választás eredményét befolyásolják. Ez annyit jelent, hogy a honosított magyarok nem a fideszt, vagy bármelyik magyarországi pártot tudnák támogatni, hanem külön mandátumot kapnának az erdélyiek, felvidékiek, kárpátaljaiak és minden külhoni olyan magyar, aki soha nem élt ebben az országban és nem is óhajt itt élni.
Trócsányi vagy tudatlanságból, tájékozatlanságból mosta össze a magyar és az olasz választási rendszert, vagy tudatosan hazudott. Igazságügyi miniszterről lévén szó, mindkét eset megbocsáthatatlan.
Sandor33
==--Megtalálja-Meztelen Lányok a környéken itt van : Huit.Re/Lanyok
Aki Én
@Sandor33: Ok, hogy a magyar nyelv nem könnyű és ez látszik is, de linket beilleszteni pont úgy kell, mint külföldiül :)
dr. prédikátor
@Sandor33: Megint baszd meg a retkes anyádat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.