A Független Egészségügyi Szakszervezet vezetője szerint tömegessé válhatnak a felmondások a túlórapénzek kifizetésének csúszásai miatt.

Várhatóan tovább folytatódik a felmondási hullám a kórházakban - így reagált a Független Egészségügyi Szakszervezet vezetője az RTL Klub Híradójának

Szakszervezet: még több ápoló mondhat fel

Fotó: pixabay.com CCO

Soós Adriannát az orosházi kórházban történtek miatt szólaltatták meg. A Békés megyei város kórházában ugyanis nemrég felmondott a sürgősségi osztály vezetője és a főnővér is, mert sajtóhírek szerint nem fizették ki a túlóráikat. A kórház szerint ugyanakkor az ellátás nincs veszélyben, a megüresedett státuszokat betöltik.

Soós Adrianna az RTL Klubnak elmondta, az ország több részéről is érkeznek szakszervezetükhöz a panaszok a szakdolgozóktól. Szerinte a probléma abban gyökerezik, hogy  kórházaknak nincs pénze, ezért próbálnak spórolni – sokszor a vállalkozókon, de van, hogy a munkavállalók túlóra-pótlékán.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sulinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Jozefina
A szakszervezet egy nagy 0-a ha nem tudja érvényasíteni a tagok érdekeit!!! Már régen egy ősszehangolt "Fekete nővér" tiltakozási hullámnak kellett volna elindulni!!??
tulipan
Ez is összhangban van a népírtási szándékkal!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.