A Budapesti Értéktőzsde céljairól, a Mészáros cégek egyesüléséről és a pénzpiacok nyújtotta lehetőségekről is szó volt a Napi.hu által szervezett Magyar részvénypiac 2018 elnevezésű konferenciáján. Kiderült az is, hogy mit tervez a Mol és az OTP.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S minden más, ami eszébe jut

A párt központi napilapja diadalmas beszámolója Lolo újabb aquiziiciójáról

Mottó:
a létezőben a munkaköri leírások
fontos mondata volt: S minden más,
amire utasítást kap!

A derék Magyar Idők büszkélkedik vele, hogy „ÓRIÁSVÁLLALAT LESZ AZ OPUS
A HOLDING KÜLFÖLDI TŐZSDEI MEGJELENÉSEKET IS TERVEZ”. Nincs másról szó, mint „A Mészáros Építőipari Holding Zrt. 51 százalékos üzletrészének apportjával, valamint a Mátrai Erőművet tulajdonló Status Power Invest (SPI) Kft. 55 százalékos tulajdonrészének megvásárlásával lezárul az Opus Global Nyrt.-nél februárban bejelentett tőkeemelési folyamat.”!
Ezzel ahogy írja: „holdingvállalat mai árfolyamon számolva 350-400 milliárd forintos kapitalizációval és 30 milliárd forint fölötti EBITDA-val működhet jövőre az agrárium, az energetika, az építőipar, a feldolgozóipar, az IT és a telekommunikáció, továbbá a pénzügyi szektor, illetve a turizmus érintettségével.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.