Trükkösen emelte harminc százalékkal az államtitkárok fizetését a kormány, miközben a polgármesterek bére - amely elvileg az államtitkárok fizetéséhez kötött - nem nőtt - írja a Magyar Hang. A miniszterek saját hatáskörben emelték meg az államtitkárok alapilletményét, és mindannyian megkapták a maximális 30 százalékos többletet - írja a portál a nyilvános adatokból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A plusz feladat

olvassuk csak figyelmesen az államtitkári fizetés-cunami jogi-alapjait

Nem is tudom, hogy mi lett volna, ha nem úgy intézik ezt a csöppet sem burkolt és igencsak látványos fizetésemelést – tudom demagógia átszámolni, vagy megjegyezni, hogy a legjobb esetben esetleg a tiedét megkapják a nuggerek -, hogy az államtitkári fizetésekhez kötött egyéb fizetésekben nem mazsoláznak. Azaz pl. a polgiknak egy fityiszt adtak! =))
Azonban a dologban a legnagyobb pofátlanság az a hivatkozási alap. Ugyanis arra fel kapták, hogy a törvény szerint indokolt esetben „pluszfeladat esetén eltéríthető a bér felfelé maximum 30 százalékkal”!!! Ez csak lehetőség és maximum. Azonban ezt egységesen és a maximumon osztották. Azonban a csúcs: tessenek mondani milyen plusz feladatot kaptak az államtitkárok???
csipetke
Hány parazitát kell még eltartanunk egyre drágábban?Úgy szaporodnak,mint a nyulak.Sose volt ennyi felesleges államtitkár,mint az orbán-kormány alatt.Nagy a pereputty,mindegyik valakijének a valakije jó kis zsíros állást akar,ahogy látjuk,meg is kapják.Amíg a kormány a kórházaknak csak ígérgeti a fizetésemelést,a parazitáknak két kézzel osztogatja.Ki ne hagyjam a 9 külföldi focicsapatot,ahová fenetudja hányszáz milliárd vándorolt eddig is.Itthon meg hablatyolnak a családok évéről,de igen keveset tesznek.Pl ingyenessé tehetnék a drága oltásokat a gyerekeknek,esetleg 10 év után családipótlékot is emelhetnének...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.