Orbán Viktor szerint gazdasági téren a francia-német tengely helyett a német-visegrádi tengely válhat meghatározóvá az EU-ban, ezt két mutatóra alapozza. Megnéztük, mit mondanak erről az adatok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: egy: a Közép-Európa-Németország tengely meghatározóbb, sőt a legmeghatározóbb, sőt annyira meghatározó, hogy már nem is tengely; lévén Közép-Európa az = Németország + még néhány más ország!!! =))
papa.49
Ezzel is csak ugyanaz a baj mint minden mással NEM VALÓS ÉRTÉKÉN HASONLÍTJA ÖSSZE AZ ADATOKAT !!!
A gazdsaági növekedést összehasonlítani százalékos alapon akkor van értelme ha nagyjából hasonló a volumene a gazdaságoknak, itt pont nem ez a helyzet !!!
A francia gazdaság egymaga nagyobb mint a V4 együttvéve, hiába ,,fejlődik,, a lengyel 125 % ha a kiindulási alap a töredéke a franciának, magyarul a picsába sincs az egész hobelefranc a franciákhoz !!!
Persze ehhez SZÁMOLNI IS TUDNI KÉNE, DE MINT TUDJUK A MATEMATIKA AZ SZOCI CSÖKEVÉNY !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.