A kormány két éve még hallani sem akart az Európai Unión kívüli nem magyar vendégmunkásokról, de másfél éve már belső Ukrajnában indított toborzókampányt. Az RTL Klub Híradójának összeállítása szerint egy éve a Közbeszerzési Értesítőből derült ki, hogy a kormány belső Ukrajnából hívna Magyarországra munkaerőt, sőt azt is lehetővé tették, hogy 90 napig munkavállalási engedély nélkül dolgozzanak egyes hiányszakmákban. Azóta többszörösére, nagyjából 20 ezerre emelkedett az ukrán vendégmunkások száma Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Könyves Kálmánra várva

avagy nem csak bukott macedon ME-ket szöktetünk

Miközben ezerrel folyik a miráncsozás hazánkban, a helyzet az hogy Toncsi milliárdokat kaszál a kötvényeken, Putyin kérésre bukott politikusokat ajnározunk ukránokat toborzunk itthoni … hát hogy mire azt hagyjuk.
Az RTL Klub Híradójának értesülései szerint nagyjából 20 ezerre tehető az ukrán vendégmunkások száma Magyarországon.
Mindenki gondoljon, amit akar, de nekem van egy kérdésem: ebből vagy emellett van a hazánkba akkreditált ukrán maffia személyi állománya?
1magyar
Nehogy emeljék a cégek a magyarok zsebpénznyi munkabérét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.