Ha esetleg valaki azon gondolkodna, hogy a jövő hét szombati (december 8.), szakszervezeti tüntetésen vegyen részt vagy a vasárnapi (december 9.), általunk a közmédia elé meghirdetett demonstráción, annak azt tudom tanácsolni: nyugodtan jöjjön el mindkettőre, mert a két esemény nem rivalizál egymással, hanem szorosan összefügg.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába ni ilyenek az állampárti szakszervezetek!
biztos vannak/lesznek olyanok is, de a többség megelégszik a zsörtölődéssel! =))
70-es években egyszer egy un. termelési tanácskozáson az illetékes vezető durva hangon és igazságtalanul fikázta az egyik részleget, amire az egyik női dolgozó sírva kikérte magának. A szakszervezeti vezető, aki a főnök otrombaságát csendben hallgatta, erre lehordta, hogy ilyen hangon nem szabad beszélni a vezetéssel!!!
kereső
@RonaGyuri: kaptak szeptemberben 100-100 millát azok a szakszervezetek,amelyek "partnerségi" megállapodást kötöttek a kormánnyal. Magyarán eladták a dolgozói érdekvédelmet,ami a szakszervezet működésének alapja kellene ,hogy legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.