A 133-ból mindösszesen négy fidesz-kdnp-s képviselő tartózkodott a Parlament hét eleji ülésén este háromnegyed nyolckor, ahol természetesen szóba került a munka törvénykönyv módosító indítványa is. „Hát én nem fogom urazni Kósa Lajost, ahhoz ő nagyon messze van”.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
100%-ig behódolva szopják a német (autó)ipari lobbi f@szát áhítattal, a "mocskos Brüsszel nekünk nem diktál!" csak Moszkva és a német multik jelszó kíséretében. Gondolom a német nagyvállalatok megállapodtak Orbánnal, hogy rábeszélik a Néppártot, hogy nézze el Orbánnak a jogállam szétb@szását, és a totális diktatúra kiépítését; ha cserébe Orbán rabszolgát csinál a magyar munkásokból és a német ipar rendelkezésére bocsájtja őket. Orbán örömmel belement, a német nagykutyák is. Win-win szituáció mindkét félnek. Csak a magyar nép szívja meg megint. Dehát nekünk megint Mohács kell.
Eladott Ország
Sajnos lejárt szavatosságú, hiteltelen ejnyebejnyék az Európai Néppárt részéről, miközben a német összeszerelőüzem magyar állami támogatással zsigereli ki kedvére ezt az országot. Ki kell mondani: ahol X fideszes szavazat immár kilencedik éve többet jelent az Európai Néppártnak, mint annak a jogállami pusztításnak a tudomásulvétele, ami fölött szemet hunytak ennyi ideig, ott a kétségtelen igazságokat tartalmazó fideszes bírálatok annyit érnek, mint halottnak a csók. Még annyit se. Illiberális Viktor jól kiröhögi magát.
sokanvagyunk
Nagy dolog... - nálunk meg 900 forintot kaphatnak hamarosan a kofák egy kiló krumpliért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.