Lehet, hogy a kormány későn vagy nem a valós igényekre támaszkodva létesít bölcsődei férőhelyeket? Egy folyamatban lévő népességtudományi kutatás eredményei erre engednek következtetni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na de mégis hol építenek bölcsődéket?Egyről sem hallottunk,pedig szükség lenne rájuk,miután ebben az országban,ahol 10 éve nem emeltek családipótlékot, kevés család engedheti meg magának,hogy az anya a gyerek 3 éves koráig otthon maradhasson.De nem mehet dolgozni bölcsi-hiány miatt.Rinyálnak a dolgozó-hiány miatt,de csak nem épülnek azok a fránya bölcsődék.
Ezzel szemben a magyar kormány sok-sok milliárd magyar forintot elsz@r külföldön stadionépítésre,focicsapatok finanszírozására,óvódatatarozásra,templom-újjáépítésre,stb,stb,stb.Ennek az elmebeteg kormánynak minden fontosabb,mint a magyar emberek.Franciaországban már rég elzavarták volna ezt a parazita bagázst,de a kis puhos tudja,hogy a magyar egy birka nép,akikkel mindent megtehet.De úgy látjuk,hogy nem kell hozzá sok,hogy boruljon a bili.Egyre több eddig "beetetett" 1 bites jön rá,hogy mi a valóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.