A fővárosi közgyűlés elé kerülő javaslat szerint lesz még többek között Táltos utca, Víztükör utca, Vergelius köz és Kalevala park is Budapesten.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Makovecz neve nagy ritkán akkor merül fel, amikor a lepukkant, funkcionálisan alkalmatlan épületeit kellene valahogy használható állapotba hozni. Én több Makovecz házat ismerek, 20 éve ! hirdetik és nem tudnak tőlük megszabadulni...de biztos zseni volt a mester csak a buta piac nem értékeli...Egy túlértékelt csendesbolond alkoholista rémálmainak megvalósulása. Minden épülete funkcionális katasztrófa. L'art pour l'art művészieskedés. Nem véletlenül nem lehet eladni a családi házait és van egy temploma a világ legrondább 12 épülete között. 25 év múlva a kutya sem fog emlékezni rá. Lássuk be, egy rohadt gyenge Gaudi epigon, annak tehetsége nélkül.De Orbánnak jó lesz. 3 milliárdos kazánház. Bazdmeg! Nem az az ORGANIKUS ÉPÍTÉSZET, amit ez az emberke művelt. Építészeti, mentális, ideológiai, funkcionális, technológiai vakvágány, erdélyi gyökerek hamis adaptálása, jóadag kóklersággal szélhámossággal, hamissággal nyakon öntve. Egy második bőr tehetségtelen lenyúzása a magyar szecesszió mentén, 80 éves késéssel. A világ közben halad. A hagymatikum önmagában egy hagymázas delírium.
Clavigo
@Eladott Ország: @Kookas: A Hős utca nevét kellene átnevezni makovecre...
RonaGyuri
@Eladott Ország: Makovecz valóban használhatatlan, sőt diszfunkcionális építményeivel nem lehet mit kezdeni. A csúcs az hogy magát szerette a magyar organikus építészet atyjának hívatni, de ebből csak a magyar igaz, lévén nem csak hogy nem organikusak (a már említett diszfunkcionalitás mellett), de mind anyagában, mind stílusában a környezetétől idegen tákolmányok. Lényegében nagyon olyan mint Orbán, persze a műveletlen parasztsuttyóságon kívül! =))
Micike
Éppen most olvastam, hogy Makovecz-házak tucatjaitól ( az egyik ingatlanosnál egész pontosan 40 db-tól) próbálnak tulajdonosaik az élhetetlen és randa házaiktól megszabadulni Budapesttől Solymáron, Szentendrén és Nagyrécsén át Siófokig 60-300 millióig.
Egy ismerősöm örökölt egy ilyen borzalmat a XVII. kerületben, 10 évébe tellett, mire féláron meg tudott tőle szabadulni.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Azért nem volt olyan nagy barátság Orbán és Makovecz között.
Zsarolhatónak tartotta Makovecz Imre Orbánt.
24.hu/kozelet/2018/02/21/hir-tv-zsarolhatonak-tartotta-makovecz-imre-orbant/
Micike
@Eladott Ország (ma, 13:44) : Bizony, bizony, halljuk csak Makovecz szájából:
www.youtube.com/watch?v=xt8qroXhI0g
Eladott Ország
@Clavigo: És miközben minden idők legnemzetibb kormánya ideológiai ragaccsal mérgezi az elhülyülésre egyébként is hajlamos populációt, miközben teli torokból ordítják, hogy gyűlölni kötelező, a társadalom legalján vegetálókat (akik nem hajléktalanok), úgy értem a saját honfitársaikat kerítéssel veszik körbe és élőerővel biztosítják az összkomfortos szegregációjukat. Lásd: Hős utca. Ahol 131 millióból építenének majd egy nagyjából 15 millióba kerülő kerítést. Ahol szintén nem szociális kérdésként kezelik a nyomort, hanem rendészeti problémaként. Így is kell. Erre van kapacitás, a puskapor meg mindig jól jön, amikor az egyik felét kell a másik fele ellen hergelni. hvg.hu/itthon/20181026_Megszavaztak_keritessel_zarhatjak_el_a_Hos_utca_hazait
karma1
Ki az a VergElius? Es vajon milyen apropobol eppen most?
karma1
@Kookas: Megeloztel...:o)) Azonnal ez a szo jutott az eszembe... :o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.