Félelmet tükröz, ahogy a kormány kommunikál a szerdán kezdődött tüntetéssorozatról - állítja Krekó Péter, a Political Capital kutatási igazgatója. A Nézőpont Intézet viszont az ellenzék öncélú akciójának nevezi az eseményeket. A két nap alatt összesen 22 tüntetőt vettek őrizetbe, és 14 rendőr sérült meg.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincs itt semmi ellentmondás

Ismét az egyenlő távolság erőltetése az összefogás helyett

Mondanom sem kell, de az atv.hu a maga módján mindig is hajlamos volt az egyértelmű állásfoglalás kerülésére. Ami leginkább darab-darab szintű volt a mélyebb belegondolás helyett – bár sok a kormányt nem kedvelő szerint egyre narancsosabban gondolkodnak!. Ennek talán leg jobb példája volt mikor két újságíró klub nevű szörnyűséggel büszkélkedtek.
A „„Kormányzati félelem” vs. „agresszív politikai aktivisták” – mi folyik Budapesten?” című cikk is ennek mentén készült, persze – szerintem - erősen mellécsúszott. Amit az indítás is jól illusztrál.
„Félelmet tükröz, ahogy a kormány kommunikál a szerdán kezdődött tüntetéssorozatról - állítja Krekó Péter, a Political Capital kutatási igazgatója. A Nézőpont Intézet viszont az ellenzék öncélú akciójának nevezi az eseményeket” – írják. Nem, nem csak abban eklatáns, hogy és ahogy Krekót és Mrázt darab-darab egymás mellé teszik, hanem a mondóka minősítésében is. Lévén erős narancs vakság kell hozzá nem észrevenni, hogy Mrázék (s persze az egész propaganda gépezet) vonatkozó kommunikációja egy egyértelműen teli-nadrággal rittyentett kétségbeesett acsarkodás.
RonaGyuri
a derék média tötyögés ékes bizonyítéka; míg a Takony-média szennyesét lelkesen üdvözli ezt

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=216569

azonnal visszakézből törölte a derék cenzor!!!
karma1
@RonaGyuri: Nagyon jo a Sargentini cikk... Tenyleg nagyon naprakesz es felelos politikus o,...:o))))
csipetke
Féljen is ez az eszement agyatlan kormány.Az embereket nem lehet a végtelenségig hülyének nézni,kizsákmányolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.