Szentesi Zöldi Lászlóban nem lehet csalódni! Rendes pártkatonaként, ha álmából keltik fel, nem kávét kér, hogy magához térjen, hanem teljes erőből nyomja a "most mi jövünk"-öt, meg a "van nekem fociultrám, aki... "-t. Hiába, van, akivel remek időtöltés beszélgetni! Ő nem az...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csak úgy kérdezném HÁNY FÜTYISZEST ÖLTEK MEG A SZOCI KORMÁNYOK ALATT, ÉS HÁNY ELLENZÉKI HALT MEG A CSUTITETŰ EDDIGI URALKODÁSA ALATT ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Már bocsánat, de igen buta unintelligens ember az, amelyik demokratikus jogállamban nyíltan fenyeget egy nagy társadalmi csoportot. Ez a buta és nagyon gyáva Bayer féle suttyó stílus
nem meglepő. Ráadásul figyelmen hagyja tényt, hogy az ellenzékre többen szavaztak, vagyis a többség nem fideszes. Ezt persze ők is pontosan tudják, ezért az elrettentő fenyegetőzés. Afelől pedig senkinek legyen kétsége, hogy félelmükben és az összerabolt vagyon védelmében bármire képesek adott esetben.
Ha kétsége lenne valakinek, olvassa el a szekta hozzászólásait itt, vagy bárhol.
Arról nem beszélve, hogy 2006-ban fideszesek azt kérték számon a rendőri vezetésen, hogy miért nem használtak éles lőszert.
Akkor most ki is gyilkolna? Ki akarja a demokratikus jogaikkal élő tüntetőket és szimpatizánsaikat felkoncolni? Kik fenyegetőznek most félelmükben szüntelen?
Meg hát ugye ez jogállam, tehát ilyen esetben a rendőrségnek kötelessége megvédeni a tömeget az önbíráskodó és veszélyes bűnözőktől.
Már afelől is vannak kétségeim, hogy az ilyen nyilvános kijelentések nem merítik ki valamelyik Btk. paragrafust.
Legalábbis valódi demokratikus jogállamban biztosan.
CsipkeRózsa
Ezek szerint Szentesi Zöldi 2006-ban még nem élt.
Aki Én
@CsipkeRózsa: Élt az, csak jó fideszeshez méltón szelektíven és kettős mércével szemlél és nyilatkozik ez az ártalmas hazaáruló.
Aki Én
@Aki Én: ... figyelmen kívül hagyja...
kereső
@Aki Én: 12:37"Már bocsánat, de igen buta unintelligens ember az, amelyik demokratikus jogállamban nyíltan fenyeget egy nagy társadalmi csoportot. Ez a buta és nagyon gyáva Bayer féle suttyó stílus..."- már bocsánat, de a magyar demokratikus jogállam végérvényesen megszünt 2018.december.12.-én.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok