Ha át is jutnának a biztonsági őrök sorfalán, az ellenzéki képviselők akkor sem tudnák beolvasni a követeléseiket, de a newsroomban rekedt tévések sem fogják már sokáig bírni, hogy nem tudnak kimenni enni, sőt még pisilni sem – mondta egy köztévés forrásunk. Kiderült, hogy a teherportán keresztül még reggel is dolgozni indultak stábok, hiszen a tüntetők a főbejáratnál vannak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A vezetésnek kellene tudni gondolkodnia a törvényekről, az embereikről, egyáltalán arról amiről ez az egész megmozdulás szól !!!
De mivel fütyiszhuszárok ülnek ezeken a posztokon, akik nem mernek, nem is tudnak gondolkodni ( hiszen pont ezért lettek kiválasztva) semmi jó nem fog ebből kisülni, csak remélni tudom a válik véressé a dolog !!!
sokanvagyunk
Ezek a képviselők elmondták volna mondókájukat a parlamentben - ha tehették volna -, köszönjék meg a lezsákoknak, és a pisilást is megejthetik ott helyben.
dr. prédikátor
Nem tudnak hugyozni???Fogjanak egy bögrét vagy üveget oszt boldog karácsonyt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.