Külföldi lapok szerint a tüntetők fiatalabbak és harciasabbak a megszokottnál, és a szélsőjobbosoktól a szélsőbalosokig szinte mindenki ott van a tömegben. A liberálisok EP-frakcióvezetője az elhíresült Simicska-frázissal kommentálta az eseményeket, és a német államminiszter is szimpátiáját fejezte ki a demonstrálókkal. Részletesen foglalkozik a magyarországi tüntetésekkel a német nyelvű sajtó. (Korábbi szemlénket itt olvashatja.) A Die Zeit azt írja: a Parlament előtt több mint 15 ezer ember demonstrált tegnap, és habár a szónokok békés tiltakozásra hívtak fel, néhány résztvevő nagyon dühösnek mutatkozott. Széles front A német lap megjegyzi, hogy a tüntetők nem csak a túlóratörvény, hanem az Orbán-kormány más döntései ellen is felemelték a szavukat, és politikailag rendkívül heterogének: a tömegben ott vannak a „szélsőjobbos Jobbik” és a „baloldali és liberális ellenzéki pártok” hívei, valamint a szakszervezetek aktivistái és a CEU támogatói. „Ez az elmúlt több mint tíz év...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megállapíthatjuk a világ egyenes, élő adásban értesül a csutiptkány legujabb húzásáról, és az ellene tüntetőkről !!!
A világ normális felén már szóba se nagyon fognak állni a fütyiszes szarzsákokkal !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Eladott Ország: Innen oda, onnan ide, ez mindig is demonstrálta a legnagyobb igazságot.
(De mi attól vagyunk emberek, hogy a saját individuumunk szerint élünk).
Eladott Ország
@Eriksson: Egyszer fenn egyszer lenn. Szerencsére van elég közmunka és biztosan van hely a szalag mellett azoknak, akik esetleg elveszítik a kényelmes kis megélhetésüket, bár ez nem fog könnyen menni. Túlságosan megszokták a zsíros koncot és a felelősség teljes hiányát. Így is kivándorol a munkaerő az országból, majd pótoljuk őket a fideszes bűnözőkkel, smasszerrel irányítva, aki legfeljebb az indentitásukat és a lopott szajrét veszítik el, a keményen dolgozó hülyére vett kisember meg a láncait.
Eriksson
@Eladott Ország: Marad még jócskán olyan, aki semmilyen munkahelyre nem alkalmas, nemhogy külföldre menjen dolgozni.
Azokat is el kell tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.