Este hattól újabb tüntetést hirdettek meg az MTVA székházához, amelyen  Szél Bernadett és Fekete-Győr András felolvasta az öt pontot, a szakszervezeti alelnök pedig sztrájkra szólított fel, ha Áder aláírja a túlóratörvényt. Hadházy azt mondta, minden vidéken dől el, pénteken ott is tüntetésekre szólított fel. Este 8 után nem sokkal beszédet mondott Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere is, aki szerint Budapesten már megbukott a hatalom, de az üzenetet vidékre is le kell vinni. A székházban maradt képviselők 8 után nem sokkal kijöttek az épületből, csatlakozva a tüntetőkhöz. A tüntetést élőben közvetítettük a facebookon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Erot es kitartast kivanok nekik es az oket tamogato hazafiaknak.
szaboria1
Este néztem az RTL híradóját aztán megnéztem az M1 híradóját. Felháborító amit a köztévé csinál a saját általuk be adott képeket is képesek meghamisítani olyan alábeszélő szöveggel, hogy pl. a munkatársukat is megtámadták a képviselők.
Két alkotmány jogász, hogy értelmezheti más képen a képviselő jogait?
ifj. Lomniczi igaz Ő CÖF-ös azt mondata nem tehettek volna ilyet.
A másik sajnos a nevét nem tudtam megjegyezni pontról pontra elmondta mire van joga egy képviselőnek. A Biztonsági őrök nem is nyúlhattak volna hozzájuk. A másik bárhova még a honvédséghez is bemehetnek akár ellenőrzés céljából is.
Itt látszik meg Orbán egy mocskos kormányt alakított saját szája íze szerint. Felháborító, hogy a nép által megválasztott fideszes képviselők nem a népet képviselik. Bábuk lettek azért, hogy putriból jött kiskirály dirigáljon nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.