A minisztert viszont inkább EU-biztosnak szánja Orbán Viktor. Tőkés és Schöpflin nem indul, Szájer, Deutsch és Hidvéghi is a listán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
TompiKA hazai nyelvcsapásait is, ismerjük, de a NEMZET KINGÁJA túltesz rajta:
.
--- Gál Kinga: A Sargentini-jelentés célja a Néppárt megosztása - ECHO TV
www.youtube.com/watch?v=Rzp2XGj_Bb4

ECHO TV
Közzététel: 2018. szept. 11.

""" Gál Kinga szerint a jelentés egy politikai eszköz, aminek két célja van. Az egyik, hogy megbünteti Magyarországot az illegális migráció elleni határozott fellépése miatt, a másik pedig, hogy az EP-választás előtt megossza a Néppártot - véli a fideszes EP-képviselő."""
.
És mit tesz a sors, SIKERÜLT arra hajlandó LEMEZLOVASAIVAL megosztani az országon túl az EP-t is.
.
De mi lesz NAVRA-csics-KÁVAL, megy a lecsóba!
RonaGyuri
„ Orbán Viktor a 60 százalékos listás eredményt tűzte ki célul”

Semmi kétség Orbán mértes csalást tett kilátásba

Akinek csak sanda sejtelme is van arról, hogyan működik egy tisztán listás választási rendszer – a jogosultak pártlistákra adjál le a szavazatukat; a listákra leadott szavazatok számából az un. D'Hondt-mátrix segítségével számítják ki az egyes listákra jutó mandátumok számát – az tisztában van vele, hogy ehhez a tavasszal szerzett arányuk megismétlése édes kevés lesz, s még az is, amennyivel magukat és birkáikat kábítják. Ehhez még az eddiginél is nagyobb trükkökre van szükség. Semmi kétség meg fogják próbálni! =))
szaboria1
Azt hiszik, hogy mind a 21 befog jutni? Majd a nép eldönti melyik pártra adja a szavazatát. Ez is ügyesen lett megállapítva, hogy csak pártokra lehet szavazni.
Nessy
Mennyi ukrán szavazatot vásárolnak? A szavazatszámláló program már elkészült?
nevemnick
A sz@r még mindig az marad, akárhogy is festegetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.