Az amerikai lap részletgazdag beszámolót nyújt olvasóinak arról, ami Magyarországon történik, idázik a hvg.hu egyik cikkét is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A NyT megnevezi a szakértőit a közmédia pedig nem. Ennyi a különbség, és a tartalomban is.
RonaGyuri
a dologban az a legrosszabb, hogy erősen kétséges, hogy Orbán bármivel is szembesülne, már régen nincs abban az állapotban! =))
karma1
@Dr plágium: Nem, o fideszul ert csak,...Az angolja egyebkent ahhoz kepest pocsek, hogy a CEU-n vegzett, es nagy valoszinuseggel egy csomo tantargyat angolul vett le,...:(
Sámannus
A NyT megnevezi a szakértőit a közmédia pedig nem. Ennyi a különbség, és a tartalomban is.
kokopelli
@RonaGyuri: a szabályozható "Weller" forrasztópákámmal kerülhetne szembe rövid ideig.
A fokozatot rá bíznám! (;-))
RonaGyuri
Ez messziről ennyire egyértelmű

a hvg.hu számol be róla, hogy NyTimes foglakozik a jelenlegi magyar eseményekkel.

A „New York Times: Orbán szokatlan jelenséggel szembesült” című cikkben valójában egy twitter üzenetre hivatkoznak:
twitter.com/nytimes/status/1076485027309993984?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1076485027309993984&ref_url=https%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fitthon%2F20181222_New_York_Times_Orban_szokatlan_jelenseggel_szembesult

Nos az üzenetben Palko Karasz and Patrick Kingsley „What Is Hungary’s ‘Slave Law,’ and Why Has It Provoked Opposition?” cikke van.
Nos ennek a distictio -nak meg van a maga oka. Ugyanis egy lényeges tévedésről van szó. Igen arról, amit a magyar cikk címe sugall: „Orbán szokatlan jelenséggel szembesült”, amit a cikkben már „a magyar kormányfő szokatlan jelenséggel, tartós utcai demonstrációval találta magát szembe” – ra módosítottak.
Tweeter bejegyzés szerint „Orban’s government has faced” és magában cikkben „Viktor Orban, the far-right prime minister of Hungary, has been confronted by an unusually persistent”!
Túl azon, hogy ezek nagyon mást jelentenek, a legfontosabb az az, hogy rögzíteni kell: Orbán elmebéli állapota már régen nem éri el azt a szintet, hogy bármivel is szembesüljön! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.