A bíboros arról beszélt, Isten karácsonykor közösséget vállal velünk: szegények közt szegény, elnyomottak közt eltiport lesz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hely szelleme

a magyar katolikusok feje az M1-en a szakértők szokásos szintjét hozta

Mottó:
Egy mondás szerint:
Ne csináljunk már Krisztusból betörőt,
Hasonlóképp nem ártana, ha a helyi helytartója nem csinálna,
magából bugyuta propagandistát

Erdő Péter, római katolikus pap, bíboros, teológus, kánonjogász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Szent István Tudományos Akadémia elnöke, 1998 és 2003 között a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora. 1999 és 2002 között a Székesfehérvári egyházmegye segédpüspöke, 2002-től az Esztergom-Budapesti főegyházmegye érseke. 2003-tól Magyarország prímása, majd 2003. szeptember 28-án vált a pápaválasztó bíborosi testület tagjává. 2005-től 2015-ig a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke volt. 2005-től 2016-ig az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának (CCEE) elnöke Krisztus születését ünnepli a magát közszolgálatínak csúfoló TV M1-es csatornáján. Szíve joga, meg valamiféle kötelessége is, no de a duma??? A Kövér (köteles) Lacába oltott Németh (rezsi) Sziszi tudós értekezés ehhez a tömény buta propagandához képest.
Talán a legblődebb azon értekezése, hogy nem Marsot kellene vizslatni, hanem termővé tenni a Szaharát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.