A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár szerint nem szokták szidni az egykori miniszterelnököt, különösen nem „tele pofával”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem szokták szidni Nagy Imrét,, de azért eltakarítják az útból !!!
Hazudsz most is szőrösszar !!!
tulipan
Ez a majomember, bármilyen gépre, szerkezetre ahol írási lehetőség van oda programmal bármilyen írásjelt be lehet táplálni...csak a szőrös fejed még nem fogta ezt fel...amúgy a táblagép egy céleszközként volt kifejlesztve, tehát akinek kommunikációs eszköz kell az telefont vesz akinek meg számítógép kell az azt vesz mert a táblagép a kettő közi esik ami egyfajta munkaeszköz ...tehát amilyen szőrös vagy annyira vagy buta is.
tulipan
Eladott Ország
Meri-e bárki is tagadni, hogy Magyarország új neve méltán Abszurdisztán? Meri-e bárki is tagadni, hogy ezekkel a félkegyelmű, modortalan tajparasztokkal semmi más a jövőnk, mint újra a legsötétebb középkor? Csak éppen az a baj, hogy ezek a figurák tudás nélkül szereztek hatalmat, kerültek előnybe mindenkivel szemben, azokkal, akik sokkal többet tudnak náluk, minden téren. Ez persze nem zavarja őket abban, hogy gátlástanul osszák az észt. Mondjuk én óvatosabb lennék a helyükben, gondolni kellene arra is, hogy gyorsan fogy. A kevesebb meg még gyorsabban.
tulipan
ROHADÉK EGY HAZUG, CSALÓ KÚRMÁNYZATI DÖG VAGY, TE MAJOM!!!
CsipkeRózsa
Kovács Zoltán legújabb feladata az, hogy minden kormány- v. Orbánellenes cikkre azt válaszolja, hogy nincs igaza a New York Times-nak, nincs igaza Nagy Imre unokájának, vagyis, senkinek sincs igaza, aki bántja az ő gazdáját.
Sámannus
A lapostetvek be vették magukat a közmédiába. Azt hiszik ha hangosan rókáznak azzal igazuk lesz.
papa.49
,,Nem szokták szidni Nagy Imrét,, de azért eltakarítják az útból !!!
Hazudsz most is szőrösszar !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.