Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája péntek reggel mindössze annyit írt ki közösségi oldalára, hogy egyelőre nem tud megszólalni. Péntek hajnalban, a sötétben vitték el Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elkezdték bontani Nagy Imre emlékművét. Az éj leple alatt. Tiszteletből és megbecsülésből. Komolyan, az aljas sunyi geciségnek hol van a pofájukat még nem égető mélysége? Ezek a senkiházi trógerek Nagy Imre pozitív történelmi személyiségének rikácsolásával, az emléke hátán kapaszkodtak ki a pöcegödörből a politika színpadára. Hogy aztán morális értelemben vissza is zuhanjanak ugyanoda, a büdös szarba. Ezeknek tényleg nincsenek elveik, bármikor képesek bármilyen témában 180 fokos fordulatot tenni, csak egy valami konstans a latrok bandájában, a pénz és a hatalom iránti, kollégiumi lábszagban fogant mérhetetlen ragaszkodás. A módszereik amelyekkel meg operálnak, azok a legaljasabb gyomorforgató diktatúrák eszköztáraiból köszönnek vissza. Még ahhoz is gyáva szar alakok, hogy nyíltan, felvállalva az aljasságukat takarítsák el a néhai miniszterelnök emlékművét. Nem. Inkább éjszaka, sumákban, nehogy tüntikézők megzavarják őket, egy horthysta szar helyének az előkészítésében. Bátorság és gerinc. Az. Szóval a tollforgató szolga, akinek gazdája Nagy Imre és társai újratemetésén vetette meg visszafordíthatatlanul a gumicsizmás lábát az elnyomórendszerváltás utáni magyar politika turul- és mangalicaszarral vastagon beterített színpadán, három évtized alatt oda fajult, hogy szerinte Nagy Imrére emlékezni is történelemhamisításnak számít. Ez kétségtelenül szép íve a sajátos felcsúti szocializációban gyökerező erkölcsi köpönyegforgatásnak, de attól még az ember gyomra felfordul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.