Nyerges vontatóra pakolták az elemeit. Hajnalban kezdték el bontani Nagy Imre emlékművét a Vértanúk terén – számolt be a Klubrádió. Egy hallgatójuk küldött fotót, amelynek tanúsága szerint nyerges vontatóra pakolják az emlékmű elemeit. Felidézik: a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság korábban előzetes hozzájárulását adta a Vértanúk terének átépítéséhez, és a Nagy Imre-emlékműnek a Jászai Mari téren történő felállításához.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hát ez borítékolható volt, Jánosi Katalin tegnapi felháborodása, és Golyófej tegnapi cáfolata után hogy a szobor órái a Vértanúk terén meg vannak számlálva. Azt gondolták ha sötétben viszik el, tolvaj, sunyi, és alávaló módon,mint valami szégyellnivaló alkotást akkor majd senki se veszi észre? Még egy szobor formájában is gyalázzák. A förtelmet amit oda raknak helyette remélem nem lesz módjuk sokáig nézegetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A Károlyi Mihály és Lukács György szobrok is eltávolításra kerültek a hajnali órákban és Roosevelt nevét egy nagyobb budapesti térről leszedték. Most Nagy Imre volt a soros. Antifasiszta és kommunista múltja kényelmetlen lett az Orbán rezsim számára. Lépésről lépésre Magyarország nyíltan fasiszta állammá válik.
kanadaihirlap.com/2018/12/28/hajnal-elott-vittek-el-nagy-imre-szobrat-budapesten/
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos segglyuknyaknyaldosó, félfaroknyi Sügér! ha már kiokádtad sejtelmes gyomrod tartalmát,mehetsz enni a Ploesti dögkútra ,oda való vagy ?
tulipan
@Shikari: Te narancsos segglyuknyaldosó, Vándorcigány! Te Pártolod a gyilkosokat. Tényleg, nem lep meg senkit.
tulipan
Narancsos szokásuknak megfelelően STIKÁBAN LOPNAK EL MINDENT!!!
tulipan
@durbincs: Hát, Te milyen rúzst használsz, ptt Ploestibe, mi a divat?? Pirosat, rózsaszínt? Sokat használsz, mi ??? A sok segglyunyaldosástól, állandóan lekopik, ugyi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.