Egy pécsi városrész halódó iskoláját szülői összefogással, refompedagógiával élesztették újjá, ahol együtt tanult gazdag és szegény, roma és nem roma. A tankerületnek nem tetszett a szabad és boldog iskola. Új igazgatót hoztak, aztán minden elromlott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, hogy a finneknél milyen remekül működik a "lófrálás" az iskolai "melegedő".
Persze az is érthető, hogy a hátrányos helyzetű gyerek maradjon is meg butának, hiszen így jól idomítható választópolgár lesz belőle. Hiszen ha tanul, megtanul gondolkozni, többet szeretne elérni tanulással a közmunkánál.
A mai "oktatás, nevelés" egy nem éppen elit iskolában, a 100 évvel ezelőtti formának sem felelne már meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: Látom keményen dolgozol, csak így tovább, ne fizessenek potyára a pénzünkön. Én meg majd ájuldozom a minden szakmához értő műveltségeden, a politikai tisztánlátásodon, a kifinomult stílusodon, ami nyilván egy alkotó élet küzdelmének a megérdemelt eredményeként alakult ki.
Nessy
@Shikari: legyen neked a Te hited szerint!
Azért egyet ne feledj, hogy ma rohamléptekkel halad a világ, ha mi gyalog ballagunk is utána. Minden esetre sok helyen ez a metodika bevált, míg a mi eredményeink nem éppen rózsásak pl. a PISA felméréseken.
Nessy
@Shikari: Még annyit, hogy nem a tanárokat hibáztatom. Sokukban meg lenne a tehetség, a lelkesedés, a kreativitás, amit a kötelező előírások sikeresen kiölnek belőlük. Lásd a fenti történetet is.
desiro
@Shikari: te olyan okos vagy, más el sem esik, te már felkelsz!!!
Anyád hozott egy kretén majmot a világra.
desiro
@Shikari: Mivel??? Az agy evő féreg már éhen halt a koponyádban!!!
Elárulom én gondolkodom és nem segget nyalok mint te...
kissé felnőttem
nesze neked oktatás " Hass alkoss gyarapits " a klikk fényre kerül, családbarát oktatás ?képmutatás, szegregáció hát vagytok egy klikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.