Szél Bernadett független képviselő a Facebook-oldalán jelezte, hogy a Momentum egyik elnökségi tagját akarta bevinni a parlament csütörtöki rendkívüli ülésére (minden képviselőnek papíron joga van vendégeket hívni a Parlamentbe). Ám a momentumos nem jutott be.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A köteles kövér lancelot etársat mikor fogják kitiltani a parlamentből???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: még a nomád játékokon sem lenne megengedhető a hangneme.
Commenter
@kereső: Ajánlom ezt a tényt szives figyelmébe az EPP-nek, és külön Webernek.Hiába. Weber gyáva érdekember aki szerintem kétkulacsos, mert jónak akar tűnni Európa új erős emberének? a szemében, de a saját pártjának is. Ezért mondta a Sargentini szavazás után hogy nem ov ellen szavazott. Ov meg támogatja őt a vezető posztért...Weber talán most a brazil expedíció után felébred és okul hazája történelméből is. Kérdezze csak Guy Verhofstadtot ha Magyarországról és ov-ről van szó.
kereső
@Commenter: igen, nagyon rosszul jött ki a száján, hogy ő tulajdonképpen nem is orbán, hanem Magyarország ellen szavazott. És igy pályázik az EB elnökségre?,- kicsit elveszitette a gerincét ,valahol "Földvár felé félúton"!
kereső
@kereső: ...bár Lepsénynél még megvolt.
Commenter
@kereső: rátévedt kissé a -zorbáni útra talán és most felcsút felé bolyong, de talán észhez térítik a párttársai és azok akik következetesen ov ellenesek. Weber jobb, ha észreveszi, hogy a háború ellene és pártja ellen is folyik, nemcsak Mo. és az itteni ellenzék ellen.
namihami
@Shikari: 1. Rosszul tudod, nincs joga megtiltani. Bár ez Bunkólacit semmiben nem gátolja. A Főnök nemhogy engedi, de tetszik is neki. Hasonló szintű paraszt. A manírja is...
2. Hova, kihez és milyen eredménnyel fordulhatna úgy a Szellőnéni, mint bármelyik ellenzéki? Avő ügy se volt ügy, a Rogán kopterezéssel kombinált masszív hazudozása sem, a katonai focimeccsgép és társai dettó. Ugye, nagyjából elég ennyi. Legfeljebb néhány fideszes kishal lett a pártpocsolyából kihúzva. Bizonyos szint felett az érinthetetlenek kasztja van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.